Natures Aid Kalcium-Magnézium és Cink 90 tabletta

Natures Aid Kalcium-Magnézium és Cink 90 tabletta
Natures Aid Kalcium-Magnézium és Cink 90 tabletta

A Natures Aid Kalcium-Magnézium és Cink 90 tabletta termék a kalcium, magnézium és a D3 megfelelő pótlására.

Bővebben
4 505 Ft
Egységár: 50 Ft/tabletta
A vásárlás után járó pontok: 90 Ft
Részletek

Az emberi csontváz támogatja és védelmezi a test szöveteit. A csontok épségének megőrzéséért sokat tehetünk az étrend és az életmód kombinációjával. Fontos elemeik: a rendszeres testmozgás, az egészséges fehérjeszint biztosítása az étrendben, az extrém diéták kerülése, valamint az, hogy a kulcstápanyagok megfelelő szintjét folyamatosan biztosítsuk a szervezet számára. A korai életévek alatt a csontok egészségének megőrzésééért testünk keményen dolgozik, majd általában 30 éves korra elérik a csúcstömegüket.

 

Amennyiben nem képződik ebben a korban elegendő csonttömeg, vagy a későbbiekben csontvesztés következik be, akkor fennáll a törékeny csontok kialakulásának valós kockázata.

 

A kalcium, magnézium és D3-vitamin egyedi szerepet töltenek be a csontok egészségét támogató tápanyagok között. A Natures Aid Kalcium-Magnézium-D3 tabletta kitűnő választás, melyben mindhárom kombinációja szerepel. A formulát a könnyebb lenyelés érdekében bevonattal is ellátták.

 

A Natures Aid Kalcium, Magnézium és D3-vitamin termékének napi ajánlott mennyisége 800 mg kalciumot, 400 mg magnéziumot és 20 mikrogramm D3-vitamint tartalmaz.

 

A kalcium és a D-vitamin a normális csontozat és fogazat fenntartásához szükséges. A magnézium részt vesz a normális csontozat fenntartásában, valamint a normális fogazat fenntartásához és a normális izomműködéshez is hozzájárul.

 

A kalcium és a magnézium részt vesz a normál energiatermelő-anyagcsere folyamatokban, valamint szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.
A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normális működéséhez, a normális véralvadáshoz és ingerületátvitelhez. Szerepe van a gyermekek csontjának megfelelő növekedésében és fejlődésében.

 

A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, részt vesz az elektrolit-egyensúly fenntartásában, szerepet játszik a normális pszichológiai funkció fenntartásában és az idegrendszer megfelelő működésében. Szerepe van a normális fehérjeszintézisben is.

 

A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, a vér normális kalciumszintjének fenntartásához, valamint a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához, hasznosulásához, valamint a sejtosztódásban is szerepet játszik.

 

A kalcium és a D-vitamin segít a csontok ásványi-anyag veszteségének csökkentésében a menopauza után lévő nők esetében. (Az alacsony csontsűrűség a csontritkulásos csonttörések rizikó faktora.)

Hatóanyag tartalom napi adagban, 2 tabletta tartalmaz: 20 μg D3-vitamin, 800 mg kalcium, 400 mg magnézium

Összetevők: kalcium-karbonát készítmény (kalcium-karbonát, maltodextrin); tömegnövelőszer: mikrokristályos cellulóz; csomósodásgátlók: magnézium-oxid, szilícium-dioxid, magnézium sztearát növényi forrásból; kalcium-citrát; bevonatot képző anyag (hidroxipropil-cellulóz, hidroxi propil-metil-cellulóz); magnézium-citrát; nátrium-karboxi-metil-cellulóz; D3-vitamin készítmény (kolekalciferol, maltodextrin, kukorica keményítő, közepes láncú trigliceridek, D-alfa tokoferol, aszkorbil palmitát)

Napi ajánlott mennyiség: naponta 2 tabletta étkezések közben.

 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Terhesség, szoptatás és vényköteles gyógyszerek szedésekor kérdezze meg kezelőorvosát. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

 

A terméket vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

A termék mentes: mesterséges aromáktól és színezékektől, tejterméktől, laktóztól, gluténtól, élesztőtől, dióféléktől, sótól, szójától és hozzáadott cukortól.

Kiszerelés: 90 darab


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Natures Aid
Cikkszám
LZ-067
Hasonló termékek