Freyagena Balance Bartha MG2+ 75 kapszula

Freyagena Balance Bartha MG2+ 75 kapszula
Freyagena Balance Bartha MG2+ 75 kapszula

A magnézium-malát “magában foglalja” az almasavat, amely természetesen fordul elő olyan ételekben, mint a gyümölcsök. 

Bővebben
Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
5 098 Ft
Egységár: 68 Ft/kapszula
A vásárlás után járó pontok: 102 Ft
Részletek

Magnézium-malát (azaz magnézium almasavval):
A magnézium-malát “magában foglalja” az almasavat, amely természetesen fordul elő olyan ételekben, mint a gyümölcsök. Emellett az emberi sejtekben is megtalálható. Kutatások szerint a magnézium-malát nagyon jól szívódik fel az emésztőrendszerben, így remek lehetőség a magnéziumszint normalizálására; továbbá kevésbé hashajtó hatású bizonyos más formákkal szemben, azaz érzékeny emésztés esetén is ajánlható. A mellékelt gyógyszeripari kutatás szerint a magnézium-szulfát, magnézium-oxid, magnézium-taurát, magnézium-citrát és magnézium-malát szakmai összehasonlítást a magnézium-MALÁT nyerte biológiai hasznosulás és emészthetőség szerint is. 

A magnézium-malát különösen jól “vizsgázhat” a nagy imitátor (The Great Imitator, The Great Masquerader) egészségügyi kihívások körében, mint az endometriózis, a fibromialgia, a krónikus fáradság szindrómával járó tünetek (HPA-tengely) vagy az MSIDS, gyűlnek a tudományos bizonyíték ezen összefüggések és hatások vizsgálatára és alátámasztására.

Összegzés:

A magnézium-malát könnyen felszívódik és kevésbé hashajtó hatású mint egyes más magnéziumformák. Mindezek fényében és érzékenyebb emésztés esetén elsődlegesen a magnézium-malátot és/vagy magnézium-biszglicinátot javasoljuk célzottan, akár megelőzési célból is.

 

Alkalmazás:

2x1 kapszula étkezések között vagy akár délután és lefekvés előtt is. Megelőzési céllal (valamint többek között a D3-vitaminok mellé) mindenkinek szükséges napi min. 100 mg elemi magnéziumot pótolnia, de inkább 200-500 mg elemi magnéziumnak megfelelő mennyiség az egyénileg ideális. Gyermeknek nagyjából 20 mg/5kg testsúlykilogramm 10-12 éves korig.

 

Összetevők:

Magnézium-malát, zselatin (kapszulahéj –kibontható)

 

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve.


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Freyagena
Cikkszám
LZ-005
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek