Termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Szimpatikusak vagyunk?
Iratkozz fel.
Termék részletek


Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval

Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
 • Aktivsport Lépésszámláló USB csatlakozóval
Szállítás díja 
:
990 Ft

Lépésszámláló USB csatlakozóval. Ez a digitális lépésszámláló méri Önnek az időt, távolságot, sebességet és a felhasznált kalóriát melyeket egy USB kábel segítségével könnyedén feltehet számítógépére.

 • Egészségének megőrzése és a krónikus betegségek esélyének csökkentése érdekében napi 10000 lépés javasolt.  A hatásos fogyáshoz napi 12000 és 15000 lépés közötti távolságot szükséges megtennünk. Amennyiben szeretne magasabb szintre jutni, tegyen hozzá edzéséhez minimum 3000 lépést.  3 dimenziós mozgásérzékelő technológiával rendelkezik: 3 síkban méri a mozgást.  Kizárólag a lépések számlálására alkalmas, futáshoz nem megfelelő.  A lépésszámláló felcsíptethető ruhára.   Memória: a készülék 30 nap adatait tárolja.  Adatait az USB kábellel PC-re lehet átvinni, így az edzés adatait hosszabb ideig is tudja tárolni, összehasonlítani.   Színe piros.  Választható funkciók:

  - Step mode (a megtett lépések számát mutatja)

  - Distance mode (a megtett távolságot mutatja)

  - Calories mode (az elégetett kalóriát mutatja)

  - Exercise time mode (a teljes edzés idejét mutatja)

  - Daily memory mode (edzésünk utolsó 30 napját mutatja napokra lebontva)

  - Total memory mode (az utolsó Reset óta meglévő adatokat mutatja)  Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

 • Gyártó
  Aktivsport
  Cikkszám
  AS-623155
  Tömeg
  300 g/db