Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető.
Elkészítés:
A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom ropogós kéreg keletkezik rajta.
Nem tartalmaz: Aromát, fűszerkivonatot, tartósítót.
Allergén információ:
A termék glutént tartalmaz. A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajos magvakat is felhasználó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energiatartalom: 1476,29 KJ/ 352,69 kcal
Zsír: 5,48 g, ebből telített: 0,60 g,
Szénhidrát: 62,23 g, ebből cukor: 4,52 g,
Fehérje: 15,22 g,
Só: 2,47 g.
Összetevők:
Vöröslencseliszt (Törökország), zabkorpa, teljes búzaliszt, morzsa, napraforgómag, burgonyakeményítő, fűszerek (petrezselyem, kurkuma, gyömbér), szárított zöldségek (snidling, póréhagyma, sárgarépa, paszternák), étkezési só. (EU)
Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!