Termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Szimpatikusak vagyunk?
Iratkozz fel.
Termék részletek


Bass q50 Okosóra Gyerekeknek Zöld

Bass q50 Okosóra Gyerekeknek Zöld
Szállítás díja 
:
990 Ft

Bass q50 Okosóra Gyerekeknek zöld színben a gyermekek biztonságáért.

 • FUNKCIÓK:
  Képernyő: 0,96 hüvelykes OLED képernyő
  Csevegés: Élvezze a hangos beszélgetést bármikor bárhol,
  Gyermek követés APP (Geo Fence APP): Az APPlikáció térképén jelzi gyermeke aktivitási területét.Terülte: 200-2000m, miután a gyermeke elhagyja a kijelölt körzetet
  Ön riaszást kap a készüléktől.

  Valós idejű pozícionálás: A GPS és az LBS segít megtalálni a gyermekét.
  3 SOS szám:Az APP-ban 3 SOS szám állítható be, 3 másodpercig nyomja meg az SOS gombot, a felhasználó felhívhat és riasztási üzeneteket küldhet a megadott telefonszámra telefonszámra.
  Beállítható használati idő applikáció: A szülők 3 időpontot állíthatnak be, ezeken az időpontokon kivül a gyermek nem tudja használni a készüléket.
  Evvel a kiváló alkalmazással a gyermek iskolai órái alatt megátolható a készülék használata.

  Alacsony energia riasztás: kevesebb, mint 20%, a GPS óra küldheti a riasztási információkat APP-ban és elküldi az üzenetet az SOS számra.

  Kivló minőségű szilikon karpánt.Tökéletesen biztonságos a gyermeke számára, károsanyag mentes anyag. ( igazolt ).

  Telefonkönyv: 10 családtaggal vehei fel a kapcsolatot.
  Egyéb funkciók: 3 riasztás állítható be APP / Egészséges felvétel / Alacsony elem riasztás / előzmények felvétele és lejátszása / Figyelt eltávolítás és alacsony teljesítmény riasztás / APP támogatás IOS és Android


  MŰSZAKI:
  Megoldás: MTK6261, 364MHZ
  Helymeghatározás: LBS / GPS
  GSM, GPRS: 850/900/1800/1900
  Szín: 6 szín közül választhat: fekete, fehér, zöld, kék, sötétkék, rózsaszín
  SIM-kártya: Mirco SIM-kártya
  Akkumulátor: 400 mAh, készenléti idő 90 óra
  Méretek: 31 * 52 * 11,8 mm
  Tartozékok: USB kábel és felhasználói kézikönyv


  HASZNÁLAT ELŐTT:
  Ellenőrizze, hogy az óra a vásárolt modell, és teljes tartozékkal rendelkezik: 1 eszköz, 1 USB kábel, 1 Felhasználói kézikönyv.
  Rendeljen egy Micro SIM kártyát, amely támogatja a GSM hálózatot (2G). A SIM kártyának engedélyeznie kell a GPRS-adatokat és a hívófél-azonosító funkciót, havonta 30 MB adat elegendő.
  Kapcsolja ki az órát a SIM kártya telepítése előtt.
  Töltse fel az akkumulátort úgy, hogy a megfelelő USB kábellel csatlakozik a számítógéphez. Ne töltse 3 óránál többet.A készüléket okosóra teszt alá vetettük , minden követelményt teljesített bártran merjük ajánlani!
  Megjegyzés: Az akkumulátort csak felnőtt felügyelet mellett szabad tölten


  Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

 • Cikkszám
  sk-0040
  Tömeg
  200 g/db