Termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Szimpatikusak vagyunk?
Iratkozz fel.
Termék részletek


Durranásmentes labda Aktivsport 95 cm kék

Durranásmentes labda Aktivsport 95 cm kék
 • Durranásmentes labda Aktivsport 95 cm kék
 • Durranásmentes labda Aktivsport 95 cm kék
Szállítás díja 
:
990 Ft

Az Aktivsport durranásmentes labda rendkívül strapabíró és megfelelő keménységű anyagból készül, melynek felülete csúszásmentes. Ez igen lényeges tulajdonság, hiszen sport közben a labda biztonságos elhelyezkedése, mozdulatlansága, a gyakorlatok végzése közben elengedhetetlen. A labda hasadásmentes. Terhelhetősége szintén egyedülálló, hiszen biztonsággal viseli a nagy testsúlyt, gyakorlatilag nincsen tömegbéli korlát a használatánál. Maximális terhelhetősége háromszáz (!) kilogramm!

 • A durranásmentes labda, a hát és gerincproblémák kezelésére, erősítő gyakorlatok végzésére, és rehabilitációhoz is alkalmas. Kilukadás esetén nem durran, hanem lassan leereszt. Talajgyakorlatokhoz, tornához vagy akár ülésnél is a helyes testtartás kialakításában is segítségünkre lehet.   Minőségi anyagának köszönhetően bőrbarát és könnyen tisztítható. 
  Technikai adatok:   - Színe: kék

   - Mérete: 95 cm

   - Maximum terhelhetősége: 300 kg   Több méretben is kapható, hiszen testmagassághoz változó nagyságú durranásmentes labda ajánlott.  Ajánlott labdaméret testmagassághoz:

   - 155-165 cm - 55 cm

   - 165-180 cm - 65 cm 

   - 180-190 cm - 75 cm

   - 190 cm felett - 85 cm
  Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

 • Gyártó
  Aktivsport
  Cikkszám
  AS-633750
  Tömeg
  1 kg/db