Termékek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termékajánló
Szimpatikusak vagyunk?
Iratkozz fel.
Termék részletek


Tornakarika 60 cm

Tornakarika 60 cm
Szállítás díja 
:
990 Ft
Plusz szállítási költség 
:
1 000 Ft

A Hula-hopp karika nincs korhoz vagy nemhez kötve, hiszen egészen gyermekkorunktól felnőtt korunkig hasznos és jó szórakozás.

 • Rendszeres használata megerősíti a gerinc melletti izmokat, így segíthet gyermekének fejleszteni mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzékét.  A tornakarika minden edzettségi szinten és bárhol használható. A tornakarika átmérője 60 cm, de rendelhető más méretben is. A karika igény esetén szétszedhető, és nehezítésképpen rizzsel feltölthető. 


  Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

 • Gyártó
  Aktivsport
  Cikkszám
  AS-918239
  Tömeg
  500 g/db