Vágyfokozók Nőknek

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

“Nem kívánom a párom…”


Habár a potencia probléma tipikusan “férfi gond”, a libidócsökkenés a nőket is ugyanúgy érintheti. Ez sajnos kevesebb szexszel is jár (“most ne, fáj a fejem”) , ami vitákhoz, súlyosabb esetben pedig akár szakításhoz is vezethet.

Habár sokan hajlamosak ezt a libidócsökkenést a szerelem elmúlására fogni, mégsem biztos, hogy erről van szó.


Ezért nem kívánod a szexet

Ahogyan a férfiak, úgy a nők esetében is közrejátszhatnak különböző tényezők, amik kihatással lehetnek a szexuális életre.


Ilyenek például:

  • A menopauza: 50 éves kor felett csökken a nők ösztrogénszintje, amely a női klimaxhoz, és annak tipikus tüneteihez vezet
  • Stressz: fokozott munkahelyi, vagy párkapcsolati stressz. Ez utóbbi a kevés aktus miatt is kialakulhat, ami egy tipikus 22-es csapdája: a nő nem kívánja a férfit, a férfi ettől feszült, ami veszekedéshez vezet, ami még több stresszt okoz a nőben - aki emiatt nem kívánja a férfit.
  • Fogamzásgátló tabletta: a rosszul megválasztott fogamzásgátló tabletták hormonális változásokhoz vezetnek, amelyeket gyakran kísér női libidócsökkenés
  • Pajzsmirigy gondok: csökkent pajzsmirigy működés esetén nem csak depresszió, és stressz, hanem csökkent libidó is kialakulhat

 


Léteznek-e női vágyfokozó szerek?

Igen, kaphatóak olyan készítmények, amelyek speciálisan a szexuális gondokkal küzdő nők számára készültek. Sok esetben hasonló összetételű vágyfokozókról van szó, mint a férfiak esetében (például maca gyökér-, ginseng-kivonat; l-arginin).


Hogyan hatnak a női vágyfokozók?


Ahogyan a férfi potencianövelők esetén, úgy itt is a vérbőség a kulcsszó. A férfiak esetében a hímvesszőbe tóduló vér útját kell az étrendkiegészítőnek “megkönnyítenie”, a nőknél pedig a csikló vérbőségét segíti elő. Emiatt a csikló érzékenyebb lesz, és így sokkal könnyebben eljut az orgazmusig.

Habár a női vágyfokozók veszély nélkül szedhetőek, a magas vérnyomással küzdőknek érdemes vigyáznia. Ezenkívül amennyiben bármilyen ismert betegséged van, vagy állapotos vagy, úgy nem ajánljuk a vágyfokozó fogyasztását.