• Ingyenes Szállítás! Kosárértéktől függetlenül 2024.05.31 péntek 13:00-ig!

Aktus Előtti Potencianövelők

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Mikor használj aktus előtti potencianövelőt?

Ha az első alkalomra készülsz

Minden fiú számára eljön az a pillanat, amikor a klasszikus értelemben is férfivá válik. Azonban az első alkalom gyakran nem várt izgalommal, teherrel járhat. Az érzés, hogy muszáj jól teljesíteni, és minden tökéletes legyen, gyakran visszájára sül el, és a szereztkezés csúfos kudarcot vall.

Ha szeretnél biztos lenni a dolgodban, és ez lesz az első alkalom, akkor az aktus előtti potencianövelő megadja a kellő önbizalmat, és keménységet.


Alkalmi randira készülsz

A randik olyanok, mint a zsákbamacska: vagy nagyon jól sikerülnek, vagy nagyon rosszul. Ha szexre kerül a sor, és izgulsz, akkor valószínűleg az utóbbira lehet számítani. Ahhoz, hogy kellő magabiztosságot szerezz, ha jó ha ott lapul a zsebedben egy potencianövelő tabletta, hiszen lesz hová nyúlnod, ha baj van.

Ha “baj van” a párkapcsolatodban


Bármelyik párkapcsolatban előfordulhat az, hogy már nem kívánjátok egymást eléggé. A szex hiánya sajnos sok esetben megcsaláshoz vezethet, bármelyik fél részéről. Éppen ezért érdemes leülni, és nyíltan megbeszélni a problémákat. Mondjátok el egymásnak, mit hiányoltok, mit szeretnétek közösen kipróbálni, és hogyan dobhatnátok fel a szexuális életeteket.

Webshopunkban kapható aktus előtti potencianövelő nőknek és férfiaknak is, így ez is jó módszer lehet a libidótok növelésére.


Fogyaszthatóak-e az aktus előtti potencianövelők alkohollal?


A legtöbb természetes, aktus előtti tabletta fogyasztható alkohollal is, azonban mérsékelten. Az alkohol ugyanis gyengítheti a potencianövelő hatását, hiszen érzéketlenné teszi a péniszt.


Van-e bármilyen mellékhatása az alkalmi potencianövelőknek?


A tabletták természetes hatóanyagokat tartalmaznak, így nincsenek ismert mellékhatásaik. A magas vérnyomással küzdőknek azonban össze kell hangolniuk a vérnyomáscsökkentő gyógyszerrel történő, együttes szedést.

Nagyon ritka esetben, némely terméknél enyhe fejfájás vagy fül pirosság jelentkezhet.