Fittprotein blog

5 tipp, hogy te is magabiztos férfivá válj

Tomi
Tomi
2021.05.06 22:05
5 tipp, hogy te is magabiztos férfivá válj

Tudod, hogy mi a közös Tom Hardyban, Hugh Jackmanben és Gerard Butlerben? Mindegyikük színész. És ha kimondod a nevüket a lányok társaságában, mindenki egyetértően hümmög és bólogat majd. 

 

És hogy mi a titkuk? Árad belőlük a sárm, és a magabiztosság. Tulajdonképpen minden férfi arra vágyik, hogy ő is sármos és magabiztos lehessen, hiszen a nők többsége is ezt keresi egy férfiban. 

 

De mi tesz egy férfit magabiztossá? Elég egy öltöny, egy kis gyúrás és ennyi az egész? Ennél azért picit többről van szó...

#1 Legyél önálló és magabiztos

Képzeld el a következő szituációt: először randizol egy lánnyal, és elviszed vacsorázni. Mit teszel? 

 

A: Keresem a székeket, hogy hova tudunk leülni

B: Céltudatosan odamész egy asztalhoz, és kihúzod a széket a partnerednek

 

Ha a B-t jelölted meg, akkor gratulálok, máris jó úton haladsz afelé, hogy te legyél az alfahím. Ha viszont az A-t, akkor van egy rossz hírem...

 

Csak akkor lehetsz magabiztos, ha bízol önmagadban, az ösztöneidben. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen elszálltál magadtól, és azt hiszed, hogy te szartad a spanyol viaszt, hanem azt, hogy tisztában vagy a képességeiddel, az erősségekkel és a gyengeségekkel egyaránt. 

 

Ehhez persze már kell egy kialakult "énkép", vagyis az, hogy megvan a véleményed a világról, a társadalomról. Ez szerencsére egy olyan képesség, ami tanulható és fejleszthető. 

 

Kezdd a reggelt olvasással: nézd meg a híreket, tájékozódj és kerülj képbe, hogy mi folyik a világban. Ha valamiben nem vagy biztos, járj utána, hiszen csak akkor tudsz határozottan állást foglalni valami mellett, ha biztosan tudod, hogy amit állítasz, az úgy is van.

 

Egy magabiztos ember nem kérdez vissza folyton, és nem bizonytalan (vagy ha az, akkor kimondja). A lényeg, hogy nem szabadkozik maga miatt - hiszen, ahogy írtam - tisztában van a gyengeségeivel is. 

 

Az önállóságot sokan összetévesztik azzal, hogy penthouse lakása van a belvárosban, és a legújabb Mercedesszel furikázik - pedig nem így van. Persze fontos az egzisztencia, itt viszont a fokmérő az, hogy te, saját erődből, tudásodból mit értél el - nem pedig az, hogy mit vettek meg neked a szüleid. 

 

Önállóság az, ha tudsz magadról gondoskodni - és ebbe bizony beletartozik a (tévesen női munkának titulált) háztartási feladatok elvégzése is. Egy magabiztos férfi nem ijed meg attól, és nem derogál neki, ha el kell mosogatnia, vagy főznie kell - esetleg be kell fizetnie a csekkeket egy postán. 

 

Hiszen ha ilyen alapvető feladatokra sem lenne képest, akkor hogyan is lehetne magabiztos?

Milyen a humoros férfi?

#2 Legyen jó beszélőkéd

Most előfordulhat, hogy a fentieket olvasva egy komoly, kicsit sótlan férfi képe jelent meg előtted. Pedig a lehengerlő humor majdnem annyira fontos (ha nem fontosabb), mint a kisugárzás. Ugyanis hiába magabiztos és sármos egy férfi, ha olyan unalmas, hogy megalszik a tej a szájában.

 

A humor az intelligencia egyik jele, és egy magabiztos férfi egy jól irányzott poénnal a legkínosabb helyzetből is képes kivágni magát. Ráadásul, ha egy férfi vicces, akkor mindig képes mosolyt csalni egy nő arcára. 

 

A humor nem igazán tanulható - valaki vagy vicces fiúnak születik, vagy nem - viszont fejleszthető. Nézz vígjátékokat, stand upokat (főleg amerikai stand uposokat) és látványos lesz a javulás. 

A Fittprotein Big Boss igazi férfivitamin

#3 Fontos a(z anyagi) biztonság 

Feljebb már érintőlegesen említettük az anyagi biztonságot, de úgy gondolom, ezt érdemes bővebben is kifejteni, mert rengeteg félreértés van ezzel kapcsolatban.

 

Egyrészt fontos a jelenléte, hiszen egy férfi nem lehet úgy magabiztos, hogy közben folyton másokra van utalva pénzügyileg - ez ellentmondás. Igenis kell, hogy legyen legalább egy minimális egzisztenciája, és tudja eltartani magát, ne pedig arra apelláljon, hogy a kiválasztott nő majd gondoskodik róla anyagilag. 

 

Persze ugyanez az elvárás fordítva is igaz: a magabiztos férfiak nem olyan üres nőket keresnek, akik csupán pénztárcát látnak bennük. Vagy ha igen, akkor az a férfi nem magabiztos, hiszen nincs elég önbecsülése.

 

Persze vannak nők, akiket meg lehet fogni azzal, ha egy BMW kulcsát pörgeted az ujjaid között, de ha egy picit mélyebb kapcsolatra vágysz, akkor ez nem lesz elég.

 

És sokan egyenlőségjelet tesznek a  biztonságérzet és az anyagi biztonság közé, pedig nem feltétlenül ugyanaz a kettő. Persze a teljes biztonságérzethez kell, hogy meglegyen az anyagi része is dolognak, azonban ez nem elég. Az is kell, hogy a nő számíthasson a férfira, ott legyen neki támaszként akkor is, ha minden más sötétnek és kilátástalannak tűnik. 


A magabiztos férfi edz és törődik a testével

 

#4 Törődj a testeddel 

Egy férfinak bizony akkor van igazán önbizalma, ha pariban van a testével. Amennyiben nincs meg ez a pozitív testkép, úgy maximum csak felveheti a magabiztosság álarcát - de valójában sohasem lesz az.

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenkinek kigyúrt izomkolosszusnak kell lennie: egyszerűen legyél sportos, és érezd jól magad a bőrödben. 

 

Ha teheted, sportolj hetente többször is, ez ugyanis kiállást ad, ráadásul a sport növeli a tesztoszteron szintet is, ami a legismertebb férfi nemi hormon. 

 

#5. Mindig legyen a fiókodban egy doboz Fittprotein Big Boss

A testtel való törődés persze nem csak azt jelenti, hogy rendszeresen sportolnod kell. Hanem azt is, hogy meg kell adnod a szervezeted optimális működéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

 

Épp ezért fejlesztettük ki a Fittprotein Big Boss kapszulát, ami tartalmazza azokat a nyomelemeket, amelyek minden férfi számára szükségesek. De mik is ezek?

 

Maca gyökér

A maca gyökérben vas, szelén, kalcium és magnézium is található - így a segítségével csökkenthető a stressz és a szorongás, ugyanakkor javítja a memóriát, és az állóképességet. Gyakori összetevője a potencianövelő szereknek is, hiszen növeli a libidót és normalizálja a tesztoszteron szintet, valamint javíthatja a spermák minőségét.

 

Fűrészpálma

A fűrészpálma az egyik legjobb természetes kivonat a prosztata egészségének megőrzéséhez, és csökkenti a fertőzések kialakulásának esélyét a húgyúti rendszerben.

 

Görögszéna

A görögszéna csökkenti a depresszióra való hajlamot és a fáradtság-érzetet, így a segítségével fitt, aktív és magabiztos maradhatsz. 

 

Ha szeretnél mindent megtenni azért, hogy igazán magabiztos lehess, akkor dobj be a kosaradba egy doboz Fittprotein Big Boss-t és élvezd az áldásos hatásait.