Aktivsport súlyzó 1 kg neoprén zöld

Aktivsport súlyzó 1 kg neoprén zöld
Aktivsport súlyzó 1 kg neoprén zöld

A könnyű, egyszerű kézi súlyzók a mindennapi testedzések legpraktikusabb és legegyszerűbb eszközei.

Bővebben
Részletek

Használatuk nagyon sok rétű, akár napközbeni néhány perces nyújtásra és rehabilitációs célokra is alkalmasak.



Bemelegítésekhez, fitnesz, aerobic,iskolai torna gyakorlatokhoz, erőnléti edzésekhez, küzdősportoknál ütésgyorsításhoz is ajánlott.



A teljes felső izomzatot át tudjuk vele mozgatni, de variálva egy egészen összetett gyakorlattal teljes testünket karban tudjuk vele tartani. A súlyzók darabszámának vagy súlyuknak növelésével fokozhatjuk edzéseink intenzitását.



A súlyzók neoprén borítása biztosítja a kellemes és biztonságos fogást, tapadást, így a gyakorlatok közben a súlyzó nem csúszik ki a kezünkből.



Sokszögletű feje megakadályozza, hogy a súlyzó elguruljon.



Színe: almazöld



Súlya: 1 kg



 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Aktivsport
Cikkszám
AS-579199
Hasonló termékek