Aktivsport kettlebell 12 kg műanyag bevonattal

Aktivsport kettlebell 12 kg műanyag bevonattal
Aktivsport kettlebell 12 kg műanyag bevonattal

Egykezes harangsúly cementes töltettel, ellenálló műanyag borítással. Megfelel kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt. A harangsúly biztos fogást biztosít fogantyúja segítségével, ennek köszönheti rendkívüli hatékonyságát.

Bővebben
Részletek

A kettlebelles edzés egyre népszerűbb: a „füles golyókkal” végzett gyakorlatokkal valódi erőnlét szerezhető, nem pedig csak látványos izmok. Ennek oka, hogy az eszköz többek közt a gerinc környéki mélyizmokat, a hát, a csípő és a has izmait is megdolgoztatja, így növeli a törzs stabilitását. Aki próbálta már tudja, hogy ezek a súlyok az állóképesség és erő növelésének egyik legjobb eszközei.



Technikai adatok:

 - Anyag: műanyag

 - Súly: 12 kg



 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Aktivsport
Cikkszám
AS-579260
Hasonló termékek