Ugrókötél fonatolt 5 m

Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m
Ugrókötél fonatolt 5 m

Fonatolt ugrókötél 5m, megfelelő önsúlyú kötélzettel, tartós kivitelben.
Az ugrálókötél edzés kitűnően fejleszti az állóképesség mellett a koordinációs- és a ritmusérzéket is. Ahhoz ugyanis, hogy jól tudjunk ugrókötelezni, kiemelten fontos, hogy jól és ritmusosan koordináljuk mozgásunkat, hiszen a gyakorlatokat nagyon gyorsan kell végrehajtani. Az intenzitást ráadásul magunkhoz viszonyíthatjuk, így végezhetünk akár szimpla kardió edzést.

Bővebben
Részletek

Az ugrálókötél edzés tökéletes abban az esetben, ha minden egyes izomcsoportunkat szeretnénk alaposabban is megmozgatni. Az ugráláshoz ugyanis szükség van minden lábizmunkra, a levegőben a törzs, a has és a hát dolgozik, a kötél lendítése pedig a kard és a váll teljes izomzatát átmozgatja.

A nyél esztergált keményfából készül.


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Cikkszám
AS-582665
Hasonló termékek