Rizstészta ( szélesmetélt ) 400g

Rizstészta ( szélesmetélt ) 400g
Rizstészta ( szélesmetélt ) 400g
Rizstészta ( szélesmetélt ) 400g
Rizstészta ( szélesmetélt ) 400g
Rizstészta ( szélesmetélt ) 400g

A Rizstészta Gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Könnyedén elkészíthető, felhasználási módja változatos.

Bővebben
Részletek

A RIZSTÉSZTA TULAJDONSÁGAI

rizstészta az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni.
Gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Ez a tészta rizslisztből és vízből készül. Tojásérzékenyek is fogyaszthatják, mert tojást sem tartalmaz.
Sokféle változata ismert: a vékonyabb a levesekhez, tavaszi tekercshez való, a vastagabb, spagettihez hasonló változata pedig köretnek, tésztás ételek készítéséhez kiváló.

A RIZSTÉSZTA ELKÉSZÍTÉSE

A rizstészta elkészítése gyors és egyszerű. A tésztát forrázzuk le forró vízzel, majd fedő alatt hagyjuk állni körülbelül 10-15 percig. Attól függően, hogy milyen fajta, vékonyabb, vagy vastagabb, további főzést igényelhet, ezért minden alkalommal olvassuk el a csomagoláson a főzési útmutatót!
Azért, hogy a tészta ne legyen túl ragacsos, használhatunk szójaszószt. Ha főételként fogyasztjuk, piríthatunk hozzá wokban friss zöldségeket és percek alatt finom és laktató ételt kerülhet az asztalra.

Gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.
Összetevők: rizsliszt, víz.

 

Átlagos tápérték 100g
Energia 1514 KJ/ 356 Kcal
Zsír 0,8 g
Ebből telített zsír 0,5 g
Szénhidrát 80 g
Hozzáadott cukor 0 g
Fehérje 7 g
0,02 g

 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Cikkszám
BS-20085
Hasonló termékek