Palak Panner (Tofu) készétel 280g

Palak Panner (Tofu)  készétel 280g
Palak Panner (Tofu) készétel 280g

Palak Panner (Tofu) készétel tofu indiai fűszerezéssel.

Bővebben
Részletek

Palak Paneer (Tofu) készétel, 280g

Összetétel: spenót (38%), víz, tofu (szójabab, víz, citromsav, só), hagyma, napraforgóolaj, kókusztej (víz, kókuszkivonat), paradicsom paszta, gyömbér, cukor, fokhagyma, kukoricakeményítő, só, zöld chili, kömény por, vörös chili, kurkuma por, fűszerek.

​Indiai termék.

Földimogyorót, mustárt, és szezámmagot feldolgozó üzemben készült.

A zacskót tegyük forrásban lévő vízbe és 3-5 percig főzzük, vagy a tasak tartalmát egy tányérba tesszük és mikrohullámú sütőben 2 percig melegítjük.

Átlagos tápérték 100g
Energia 400 KJ/ 95,6 Kcal
Zsír 6,2 g
Ebből telített zsír 1,1 g
Szénhidrát 5,9 g
ebből cukor 0,9 g
Fehérje 3,8 g
0,73 g

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Ashoka
Cikkszám
BS-20612
Hasonló termékek