Kölyökbarát Gofri por 500g Lejárat: 2021.09.16

Kölyökbarát Gofri por 500g Lejárat: 2021.09.16
Kölyökbarát Gofri por 500g Lejárat: 2021.09.16

Kölyökbarát Gofri por gyorsan és könnyedén elkészíthető gofri, mely nem csak a gyerekek kedvence. Csökkentett szénhidráttartalommal.

Bővebben
Részletek

Csökkentett szénhidráttartalommal! Természetes összetevőkből!

ÖSSZETEVŐK:

édesítőszer: erythritol, xylitol, stevia, sucralose, búzaliszt, növényi zsír (pálma), tojásfehérjepor, tojássárgapor, zsíros tejpor, maltodextrin, térfogatnövelőszer: Nátrium-hidrogén-karbonát, almaliszt, tejfehérje, étkezési sav: tejsav, só

TÁPANYAG:

Átlagos tápérték 100 g termékben:energia: 1509 KJ/ 359 kcal,zsír: 22,4 g,amelyből telített zsírsavak: 10,7 g,szénhidrát: 30,8 g,amelyből cukrok: 2,8 g,rost: 1,2 g,fehérje: 8,5 g,só: 0,0 g

HASZNÁLATA:

100 Dia-Wellness Gofriport 0,5 dl vízzel elkeverünk. Néhány perc pihentetés után süthetjük.


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Dia-Wellness
Cikkszám
DW-02443
Hasonló termékek