BSN Syntha-6 Edge Protein Bar 1karton (66gx12db)

BSN Syntha-6 Edge Protein Bar 1karton energia vagy fehérjeszelet
BSN Syntha-6 Edge Protein Bar 1karton (66gx12db)

A BSN Syntha-6 Protein Bar ízletes fehérjeszelet 20g magas minőségű fehérjét (elsődlegesen tejsavó izolátumot) tartalmaz, illetve a minőségi szénhidrátok mellé 7,5g élelmi rosttal tették még laktatóbbá és az emésztés számára még hasznosabbá!

Bővebben
Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
Részletek

BSN Syntha-6 Deluxe Protein BarBSN Syntha-6 Protein Bar

 


A BSN Syntha-6 Protein Bar ízletes fehérjeszelet 20g magas minőségű fehérjét (elsődlegesen tejsavó izolátumot) tartalmaz, illetve a minőségi szénhidrátok mellé 7,5g élelmi rosttal tették még laktatóbbá és az emésztés számára még hasznosabbá! Az íze messze az egyik legcsábítóbb fehérjeszeletté teszi az egész piacon!

A fehérjeszeletek nem csupán nyalánkságok, ennél lényegesen több előnnyel kecsegtetnek. Amiben a BSN Syntha-6 Protein Bar kiemelkedik, az a hihetetlenül kellemes ízhatás és a lehető legmagasabb minőség! Mindemellett nem csupán egy „jobb, mintha csokit rágcsálnék” féle pótlék! Minden egyes szelet 20g magas minőségű fehérjét tartalmaz, aminek a legjavát a legmagasabb biológiai értékű tejsavó izolátum teszi ki! Az izomépítés szempontjából a fehérje az egyik leglényegesebb tápanyag, ráadásul néhány óránként szükség van újabb bevitelre, hogy a szervezet fenn tudja tartani az anabolikus, azaz izomépítő állapotot.

Tökéletes edzés utáni étkezés, hiszen pont ideális mennyiségű gyors felszívódású fehérje van benne, illetve egyből szénhidráttal is megkezdi a glikogénvisszatöltést. Ráadásul még laktató is – ezért is nagyszerű köztes étkezéshez, vagy étkezéshelyettesítőnek. Magas rosttartalma és eltelítő állaga laktatóvá teszi, így amikor nem ideális fehérjeturmixokat kevergetni, akkor csak előkapsz egy teljesen higiénikus csomagolású fehérjeszeletet, és órákra meg is oldottad az adott időszak fehérjeigényét.

A másik lényeges tulajdonsága, hogy a fehérje bizonyítottan kevésbé válik testzsírrá, mint a túlzott szénhidrátbevitel, pont ezért az édességvágy esetén érdemesebb inkább fehérjés ínyencséget fogyasztani a táblás csokik helyett.

A BSN Syntha-6 Protein Bar egy abszolút felső kategóriás fehérjeszelet a prémiumkategóriás édességek ízével és az ultratop kategóriás táplálékkiegészítők hatékonyságával.

Kiszerelés:



    • 12x 66g




Íz:



    • Choco-Peanut

 

    • Vanila

 

    • Salted caramell

 

    • Chocolate Brownie

 

    • Pinut Butter



 

Javasolt használat:



    • Napi 1-2 szelet, sok folyadékkal fogyasztva.




Összetétel:


 

Csokoládé-brownie 100 g 1 Adag (66 g)
Energia érték
353kcal 233kcal
Zsír 14g 9,2g
   ebből terített zsírsav 7,4g 4,9g
Szénhidrát 30g 20g
   ebből Cukor
5,6g 3,7g
   ebből Poliol 22g 15g
Rost 11g 7,5
Fehérje
30g 20g
0,58g 0,38g
Összetétel ízenként eltérhet!
* - Ajánlott napi adag

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
BSN
Cikkszám
1054590-66g
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek