Blue Superstar Erection - 10db

Blue Superstar Erection 10db
Blue Superstar Erection - 10db

Blue Superstar Erection 10 tablettás potencianövelő.

Bővebben
Részletek

Összetevők 3 tablettában: cellulose (filling agent), 300 mg Siberian ginseng, 240 mg panax ginseng, 200 mg tribulus terrestris, 200 mg L-arganine, emulsifier: E466, anti-caking agent: E570, 50 mg damien leaf, 50 mg sarsaparilla, 50 mg ashwaganda, 22.5 mg vitamin E (DL-alpha-tocopheryl acetate) (188% RDA*), 20 mg ginkgo biloba, anti-caking agents: E572, E551, emulsifiers: E464, E463, 10 mg zinc (zinc oxide) (100% RDA*), 6 mg vitamin B5 (calcium D-panthonate) (100% RDA*), 1.8 mg vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride) (129% RDA*), 1 mg copper (copper (II) sulphate) (100% RDA*), 30 mg selenium (selenic) (55% RDA*), glazing agent: E903, colours: E171, E133.


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 60 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.
Árukereső.hu

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Adatok
Cikkszám
psz-92
Tömeg
25 g/db
Hasonló termékek