Galvanize Mass Gainer 3000g

Galvanize Mass Gainer tömegnövelő
Galvanize Mass Gainer 3000g

Galvanize Mass Gainer prémium minőségű tömegnövelő készítmény. 5 különböző szénhidrát, 3 különböző fehérje, 3 különböző kreatin és hozzáadott aminosavak gondoskodnak arról, hogy még nagyobb lehess.

Bővebben
Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
Részletek

Galvanize Mass Gainer tömegnövelő

A Galvanize Mass Gainer egy komplex tömegnövelő termék, csak a legjobbakkal megpakolva. Ha a tömegnövelés időszakát nem akarod a véletlenre bízni, akkor a Galvanize Mass Gainer -t neked ajánljuk.

  • Könnyen emészthető
  • Hozzáadott kreatinok
  • Hozzáadott aminosavak
  • Könnyű oldódás
  • Alkalmas testépítőknek a tömegnövelés idöszakában

 

Galvanize Max Gainer tápanyagtartalom és összetevők

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Galvanize
Cikkszám
GN-004
Hasonló termékek