Tömegnövelés

Tömegnöveléshez termékek, étrendkiegészítők

Az izomtömeg támogató étkezés gyakran nem hoz látványos eredményeket. Kiegészítőként használhatsz tömegnövelő szereket, amelyek hatalmas segítséget jelenthetnek a tömegnövelés időszakában. Nem megy a hízás? A tömegnövelő nehezen hízóknak is megoldást jelenthet. 

Biotech Hyper Mass 1000g
7 490 Ft
Egységár: 7 490 Ft/kg
-5%
Mutant Mass 2270g
11 890 Ft 
11 290 Ft
Egységár: 4 974 Ft/kg
Biotech Hyper Mass 4000g
24 990 Ft
Egységár: 6 248 Ft/kg
 

Mik azok a tömegnövelők?

Van, amikor az egyszerű, étkezéssel bevitt nagyobb mennyiségű fehérje sem segít abban, hogy látványos legyen az izomnövekedésed. Ebben az esetben segíthetnek a tömegnövelők, amelyek magas fehérje-, és szénhidrát tartalommal rendelkeznek. 

 

Azonban először is fontos, hogy ne hidd el azokat a tévhiteket, féligazságokat, amelyeket a tömegnövelőkkel kapcsolatban hallasz az ismerősöktől. Ezeknek ugyanis nem sok valóságalapjuk van (azt hallottam, úgy mondták satöbbi). 

 

Helyette vesd bele magad a szakmai cikkekbe (például olvasd el ezt a bejegyzésünket), és tájékozódj megfelelően a tömegnövelőkről. Ha legyőzted ezt a mentális akadályt, akkor már “csak” az edzés és a megfelelő tömegnövelő kiválasztása van hátra.

Tömegnövelés okosan, avagy mitől nő az izom?

A tömegnövelő szerek kiválasztása attól függ, hogy milyen alkatod van: nehezen-, vagy könnyen hízó. 

 

Amennyiben nehezen hízó vagy, úgy fontos, hogy a magasabb szénhidráttartalmú tömegnövelőt válassz magadnak. A Nutriversum PURE Gainer Pro például magas szénhidrát (57%) és fehérje (30%) tartalommal rendelkezik, mindemellett kreatint is tartalmaz, amely elősegíti az izom építését.


Ha könnyen hízó alkat vagy, oda kell figyelned arra, hogy a kiválasztott tömegnövelő szered kevesebb szénhidrátot és több fehérjét tartalmazzon. A Galvanize Mass Gainer 5 különböző szénhidrátot (csak 27%), 3 különböző fehérjét és 3 különböző kreatint tartalmaz.