Karácsonyi Süti Csomag

Karácsonyi Süti Csomag
Karácsonyi Süti Csomag
Karácsonyi Süti Csomag
Karácsonyi Süti Csomag
Karácsonyi Süti Csomag

A Karácsonyi Süti Csomagban olyan szénhidrát csökkentett termékeket találsz, amelyekből igazi karácsonyi hangulatot varázsolhatsz az asztalra.

Amiket el tudsz készíteni a Karácsonyi Süti Csomaggal:

  • Linzer csökkentett szénhidrát-tartalommal
  • Mézeskalács csökkentett szénhidrát-tartalommal
  • Bejgli csökkentett szénhidrát-tartalommal
  • Forró csoki csökkentett szénhidrát-tartalommal

a Karácsonyi Süti Csomagban lévő termékeket alább a "csomag tartalma" fülön találod. Az elkészítéshez szükséges recepteket, hozzávalókat alább a "receptek" fülön találod.

Dia-Wellness Diótöltelék alap közeli lejárat: 2020.03.17

Dia-Wellness Linzer alap közeli lejárat: 2020.05.14

Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
Csomag tartalma
Adatok
Cikkszám
fitt-0026
Receptek

Mézeskalács csökkentett szénhidrát-tartalommal

Hozzávalók: 500 g Dia-Wellness mézeskalács mix, 2 db tojás, 160 g maci-sweet mézhelyettesítő, 60 g margarin.

Elkészítése: A hozzávalókból egynemű tésztát gyúrunk, kinyújtjuk, formákat szaggatunk belőle majd 180°C-os sütőben kb. 10 perc alatt készre sütjük.

Linzer csökkentett szénhidrát-tartalommal

Hozzávalók: 200 g BL55 liszt, 100 g dia-wellness linzerpor, 120 g margarin, 20-25 g víz.

Elkészítése: Az összetevőkből egynemű masszát gyúrunk, formákat szaggatunk belőle majd 160-170 °C-on 8-10 percig készre sütjük. A linzerformákat a kajszi lekvárral összeragasztjuk.

Bejgli csökkentett szénhidrát-tartalommal

Hozzávalók: 250 g bejgli mix, 460 g BL-55, 300 g margarin (80%-os), 150 g víz, 100 g cukor, 13 g élesztő, 1 db tojás a tészta felületének lekenéshez


Elkészítése: A bejgli mixet a liszttel és a margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a vizet, a cukrot és az élesztőt majd egynemű tésztává gyúrjuk. A tésztából kb. 30 dkg-os darabokat mérünk ki, amiket aztán téglalap alakúra kinyújtunk és megtöltünk diótöltelékkel. A már megtöltött tésztákat feltekerjük, tojássárgájával lekenjük a felületét, majd 30 percig pihentetjük. Pihentetés után tojásfehérjével is lekenjük és hideg helyen rászárítjuk. A tetejét szurkáljuk meg, ezután pedig 165 °C-os sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.

Forró csoki csökkentett szénhidrát-tartalommal

Elkészítése: Keverj el 1 dl forró vízben vagy tejben 1 púpozott evőkanál Dia-Wellness Forró Csokiport.

Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek