Swanson Bétacarotene15mg 100 gélkapszula

Swanson Bétacarotene15mg 100 gélkapszula
Swanson Bétacarotene15mg 100 gélkapszula
Swanson Bétacarotene15mg 100 gélkapszula
Swanson Bétacarotene15mg 100 gélkapszula
Swanson Bétacarotene15mg 100 gélkapszula

A bétakarotin az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van.

Bővebben
Részletek

Miért együnk bétakarotin kiegészítőt?

 

A béta-karotin az A-vitamin elővitaminja. Az egészséges szervezetünk képes ebből előállítani A-vitamint mégpedig pontosan annyit, amennyire szüksége van. Az A-vitamin fokozhatja a bőrpigmentek termelését. A multivitaminok általában tartalmaznak valamennyit ebből a sárga anyagból, és ilyen mértékű kiegészítés csak akkor szükséges, ha valami extra terhelést kap a bőrünk – mondjuk a tengerparti napozáskor. Mielőtt elmegy nyaralni, szerezze be a saját bétakarotin adagját, mert kell egy-két hét, mire a védelem kialakulhat! A Swanson terméke kapszulánként 25000 NE béta-karotint tartalmaz.


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Swanson
Cikkszám
vitak-109
Hasonló termékek