Szénhidrát csökkentett szószok öntetek

Szószok és öntetek nem csak diétázókank.

A több ízben is kapható szószok, öntetek és szirupok főbb jellemzői a hihetetlenül alacsony kalóriatartalom. Használható tésztákhoz, húsokhoz, különféle ételekhez. Dobd fel az ételeidet, válassz az alábbi termékek közül.

 

Mik a legjobb diétás szószok?

 

Ha diétázik az ember, él-hal azért, hogy valódi ízeket érezzen. Sajnos a legtöbb diétás termék velejárója, hogy az alacsony kalóriatartalom oltárán feláldozzák az egyik legfontosabbat: az ízt és az élvezetet. Éppen ezért olyan diétás szószokat mutatunk neked, amik az alacsony kalória mellett maximális ízélményt nyújhatnak!

Mit (nem) tartalmaznak a diétás szószok?

 

A webshopunkban tehát olyan diétás szószokat gyűjtöttünk össze, amelyek csökkentett kalóriatartalom és alacsony (akár nulla) zsírtartalom mellett, hasonló ízélményt nyújtsák mint a hagyományos társaik.

Ráadásul több szósz és öntet - a diéta mellett - a speciális étrenddel küzdőknek is megoldást jelentenek, hiszen:

  • Cukormentesek

  • Gluténmentesek

  • Szójamentesek

Így akár gluténérzékenyek vagy cukorbetegek is fogyaszthatják az ezersziget önteteket, juharszirupokat, illetve egyéb szószokat.

Kalóriatartalom

 

A Near Zero szószok és öntetek egy flakonja 500 ml-es kiszerelésű, és 100 ml-enként mindössze 20 kalóriát tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb, 5 ml-es adagot nyugodtan elfogyaszthatsz a diéta alatt is, hiszen ez kvázi zéró kalóriát tartalmaz.

500 ml-ben 0 gramm zsír és 0 gramm cukor található.

Kiknek ajánlott?

 

A Forpro Near Zero szószokat gluténérzékeny, illetve cukorbeteg diétázók, sportolók is fogyaszthatják. Pontosabb információért mindig olvasd el a termékleírást.

Mire teheted az önteteket?

 

Széles a választékunk, így akár hamburger húst szeretnél készíteni, akár egy diétás bolognait, vagy energiaszegény gofrit ennél, mindenhez akad megfelelő szósz a tarsolyunkban.