Az emésztőrendszer karbantartója!
Ájurvédikus gyógynövénykeverék, segíthet a gyulladás-, rák-, fogproblémák kezelésében
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
- Gyulladáscsökkentő hatása lehet
- Megvédhet bizonyos ráktípusokkal szemben
- Megvédhet a fogbetegségektől és a szuvasodástól
- Támogathatja a fogyást
- Természetes hashajtóként használható
Részletes leírás
Nagyjából 2000 éve ismerjük. Az ájurvédikus gyógyításban a tisztítás és a harmonikus emésztés legfontosabb gyógynövényeként alkalmazzák. A név jelentése ''három gyümölcs''. A triphala port amalaki (amla), heritaki és bibhitaki felhasználásával készítik.
Az amlát (emblica officinalis, indiai egres) - amely rendkívül gazdag C-vitaminban - hagyományosan láz kezelésére, valamint vizelethajtásra, emésztőrendszeri problémákra, májműködés erősítésre és gyulladáscsökkentésre alkalmazzák.
A heritakit (terminalia chebula) székrekedésre, demenciára és cukorbetegség kezelésére ajánlják.
A bibhitaki (terminalia bellirica) kitűnő méregtelenítő, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a reuma kezelésében is a segítségünkre lehet.
A béltraktus ideális működésének támogatása mellett a triphala porból készített szuszpenzió alkalmas lehet a szem különböző gyulladásos és irritációs panaszainak enyhítésére.
Kiváló méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően eredményesen alkalmazhatjuk makacs hurutos köhögés esetén, segíthet a kiürülésben és erősítheti a tüdőt.
Markáns íze miatt kiváló étvágycsökkentő, illetve bélperisztaltika serkentő hatású lehet, ezért a súlykontrollt szintén eredményesen támogathatja.
Általános tisztítókúraként belsőleg fogyasztva egy fél teáskanálnyi port keverjünk el nem túl forró teában, vacsora után 1-2 órával, lefekvés előtt fél órával. Külsőleg egy átitatott tiszta gézlapot az érintett területre helyezve kezelhetők vele például a szemhéjgyulladás, az árpa, a kötőhártyagyulladás és a gyulladásos bőrpanaszok (kelések, akné) is.
Amiért érdemes a BioMenü BIO Triphala port választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Ájurvédikus; Antiallergén; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz.
Javasolt felhasználás, adagolás: fogassz 1 adagot naponta folyadékban vagy mézben elkeverve.
Egy adag 2-5g.
A termék 25-62 napi adagot tartalmaz.
Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve.
Összetevők: bio szárított amalaki, bibhitaki és haritaki gyümölcs őrlemény.
Tápértékjelölés
|
Egységenként (100 g) |
Energia |
1218 kJ/291 kcal |
Zsír |
0,3 g |
- amelyből telített zsírsav |
0,1 g |
- amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav |
0,1 g |
- amelyből többszörösen telítetlen zsírsav |
0,1 g |
Szénhidrát |
52,3 g |
- amelyből cukor |
11,5 g |
Rost |
34,8 g |
Fehérje (protein) |
2,3 g |
Só |
0,1 g |
A Fittprotein® webáruház az elmúlt 60 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.
Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!
