Termogenikus, fokozott zsírégetés

Termogenikus zsírégetők sportolóknak és diétázóknak.

Egy minőségi termogenikus zsírégető megemeli a test belső hőmérsékletét, így fokozza az anyagcserét. Csökkenti az étvágyat, javítja az emésztést és serkenti a fehérjeszintézist. Edzés közben is jótékony hatásokkal bírhat, mivel energetizál és növeli a fizikai aktivitást. Menj biztosra, válassz az alábbi termogenikus zsírégetők közül.

 

Mik azok a termogenikus zsírégetők?

A termogenikus zsírégetők felgyorsítják az anyagcserét és energetizálják a szervezetet, így gyorsítva a test természetes zsírégetését. A szedésük hatásos lehet, ha a jól megválasztott diéta ellenére sem fogysz megfelelően.

Plusz pont, hogy a fogyókúra során alkalmazva számos esetben étvágycsökkentő hatása is van, így segít könnyebben betartani a diétát.

Mit csinál egy termogén zsírégető?

 

A táplálékkiegészítő olyan - jó értelemben vett - stimulánsokat tartalmaz, amelyek elősegítik:

  • a fehérjeszintézist,

  • a szervezet detoxikációját, méregtelenítését,

  • a szellemi-, fizikai aktivitás növelését,

  • illetve a hőtermelést, és az anyagcserét.

Milyen hatóanyagokat tartalmaznak?

 

A thermo zsírégetők gyakori összetevője a koffein, amely stimuláns hatása révén kitágítja az ereket, ezáltal hatékonyabb munkára ösztökéli az izmokat - és javítja az agy vérkeringését is.

A táplálékkiegészítők tartalmazhatnak többek között niacint, vagyis B3-vitamint, amely a tesztoszteron-szintézisért felel, valamint fokozza az energiatermelést.

A cayenne-bors kivonat, vagy a csípős paprika hatóanyaga, a kapszaicin is gyakori összetevő, amely megnöveli a test hőmérsékletét - innen ered a termogén jelző is -, és kitágítja az ereket.

Ezenkívül sokszor használják összetevőként a hozzáadott krómot is, ami segít stabilizálni a vércukorszintet, és méregteleníti a májat. Így az ásványi anyag segítségével ritkábban alakul ki hirtelen farkaséhség és a máj regenerálása miatt elősegíti a detoxikálási folyamatokat is.

Hatásosak-e a thermo zsírégetők?

 

Megfelelő edzés és diéta nélkül természetesen nem hatásos. Azonban edzés után, a regeneráció alatt, több zsírt égethetsz el a segítségével, stimuláló hatása miatt pedig tovább bírod a tempót is - ezáltal szintén jelentősen megcsappannak a zsírraktárak.

A sportot és a diétát tehát nem váltják ki a termogén zsírégetők, de a segítségükkel jelentősen rövidebb idő alatt formába hozhatod magad.