Diétás termékek, fogyás

Diétás termékek a sikeres fogyókúrához

Nálunk a fogyókúrás termékek, fogyasztószerek széles választékából válogathatsz. Most kezdesz bele a fogyókúrába? Esetleg leállt vagy lelassult a fogyás? Nézz szét a termékeink között és válaszd ki a Neked megfelelő fogyókúrás terméket.

A hatékony fogyás titka

Nagyon sokak életében eljön az a pillanat, amikor felállnak a mérlegre, és elképednek. A karácsonyi ünnepek alkalmával ez hatványozottan igaz. Ugyanis az év végi hatalmas evések, a végeláthatlan töltött káposzták és a bejglik sora bizony meglátszik a hason - nem véletlenül a fogyás az egyik leggyakoribb újévi fogadalom. 

 

De mihez kezdj, ha feljött pár kiló? 

 

Az étkezési szokások megváltoztatására és a sportra egyaránt szükséged lesz, ha szeretnél karcsúsodni. A szakértők szerint (habár mindenki más és más alkatú), nagyjából 60-40 arányban az evés minősége felé billen a mérleg nyelve. Diétára tehát mindenképp szükség van, azonban sokan félnek tőle. Pedig a mai, modern élelmiszeripari termékeknek köszönhetően sokszor nem kell lemondani a kedvenceinkről sem.

Diétás tészták

Diétás tésztáink között találhatsz közel zéró kalóriával rendelkező tésztákat, továbbá alacsony zsír-, és szénhidráttartalmú szószókat is. Tehát a diéta során is bármikor készíthetsz magadnak egy rendkívül alacsony kalóriájú spagettit is. 

Diétás termékek

Azonban a diétás ételek csak a képzeletbeli mérleg serpenyőjének egyik nyelve, a másik pedig - mint ahogy említettük - a sport. Mozgás közben természetes módon is folyik a zsírégetés, azonban vannak olyan étrendkiegészítők, amelyek ezt a folyamatot még hatékonyabbá teszik. 

 

Ilyen többek között az l-karnitin, amely tulajdonképpen a szállító szerepét tölti be a zsírok, és a sejtek energiaraktára között.

 

A CLA szintén rendkívül hatásos a zsírpárnák elleni küzdelemben. A CLA tulajdonképpen egy zsírsav, azonban nem szabad megijedni ettől a szótól. Ez ugyanis egy telítetlen (tehát jó) zsírsav, amely az állati eredetű zsírokban is nagy mennyiségben megtalálható. A CLA nem csak segít a fogyásban, de a segítségével elkerülhető a fogyás közben jelentkező izomvesztés, illetve a fogyasztásával kevésbé leszel ingerlékeny, ideges a diéta alatt.

 

A HCA - vagyis hidroxi citromsav - egy természetes eredetű készítmény, amely blokkolja a szénhidrátok zsírrá alakításáért felelős enzimet. Ezáltal tulajdonképpen egy "gátat" képez a szervezetben - így hatékonyan veszi fel a harcot a zsírpárnákkal.