TCM- Trikreatin-malát

Trikreatin malát az egyik leghatékonyabban hasznosuló kreatin.

Trikreatin malát jellemzője a hatékony hasznosuláson kívül a könnyű emészthetősége és az erőteljesebb hatás. Ha gyomorproblémáid vannak a kreatintól, akkor javasoljuk hogy próbáld ki a trikreatin malátot.

Mi az a trikreatin-malát?


A kreatin-monohidrátot talán nem kell bemutatnunk; hiszen az egyik leghatékonyabb táplálékkiegészítő, ha izomtömeget szeretnél növelni.

Maga a vegyület a testben is megtalálható, azonban közel sem akkora mennyiségben, ami elegendő lenne az izmok “éhségének kielégítésére”.

A kreatin monohidrátról még annyit érdemes tudni, hogy nagyon jól stabilizálja a vércukorszintet, valamint gátolja az izomleépítő folyamatokat. Így segíti az izomtömeg megtartását.

A kreatin monohidrát ennek a trikreatin-malátnak (vagyis tricreatine-malate-nak TCM-nek) az egyik alkotóeleme. Azonban a trikreatinhoz még egy almasav molekula is kapcsolódik.

Nagyszerűség abban rejlik, hogy az almasavnak köszönhetően a gyomorba érve szinte azonnal felszívódik a bélrendszerben és ki tudja fejteni az áldásos hatásait.

Éppen ezért jó alternatíva lehet azok számára, akiknél a kreatin monohidrát kellemetlen tüneteket, görcsöt, puffadást okoz.


Van-e bármilyen hiánytünete?


A szervezetben is megtalálható, ami alapvetően elég a szintézishez, így nincsenek specifikus hiánytünetei. Azonban a szedése után már rövid idővel kifejti a pozitív hatásait.

Sokkal tovább bírod az edzéseket, és kirobbanó formát biztosít, ami az izomtömeg jelentős növekedésével is jár.


Hogyan érdemes szedni?


A legcélszerűbb edzés előtt fogyasztani. Már napi egy adag (5 mg-os adagolókanál) elegendő, amit két deci vízben kell feloldani.