Laktózmentes fehérje

Laktózmentes fehérje, laktózmentes fehérjepor diétázók, sportolók, testépítők számára.

Biotech Zero Bar fehérje szelet 50g
590 Ft
Egységár: 11 800 Ft/kg
Biotech Iso Whey Zero 2270g
27 990 Ft
Egységár: 12 330 Ft/kg
Biotech Vegan Protein 500g
6 990 Ft
Egységár: 13 980 Ft/kg
Biotech Iso Whey Zero 908g
12 490 Ft
Egységár: 13 756 Ft/kg
 

Miért van szükséged fehérjére?

Az izomépítéshez, és -regeneráláshoz a szervezetnek fehérjére van szüksége. Mivel a fehérje aminosavakból épül fel, így egy jól megválasztott étrenddel nem csupán a napi fehérjeszükségletet, de az egészséges étrendhez szükséges aminosavakat is fedezni tudod.

Az edzések során a fehérje segíti az izmok regenerációját - így kevésbé szenvedsz majd az izomláztól. Ezenkívül a fehérje fontos szerepet tölt be az immunrendszer egészséges működésében, valamint az izmok megfelelő fejlődésében is. Ha nincs elég fehérje a szervezetedben, akkor fáradt, és levert leszel, erőtlenség lesz úrrá rajtad, valamint duzzanatok jelenhetnek meg a lábfejeden.

Ezenkívül - a legyengült immunrendszer miatt - könnyebben kapsz el különböző betegségeket, és hosszabb ideig is ágynak dőlhetsz. Nem is beszélve a különböző hangulatingadozásokról, és a bőrproblémákról.

A laktózmentes fehérje

Sajnos a legtöbb fehérjepor tejalapú, így laktózt, és tejfehérjét tartalmaznak. Szerencsére azonban kaphatóak a piacon olyan izolátumok, amik laktózmentesek, így a laktózérzékeny sportolók, testépítők is fogyaszthatják őket. 

 

Ezek többsége cukormentes is, ezért 1-es, vagy 2-es típusú cukorbetegséggel, inzulinrezisztenciával küzdők számára is fogyasztható.

A laktózmentes protein fogyasztása

Nem javasolt tejben feloldani a laktózmentes fehérjét, mivel ezzel a lényege, azaz a laktózmentesség veszne el. Oldjuk fel vízben ezt a laktózmentes fehérjeport. Azonban ezenkívül semmi másban nem tér el, a normál fehérjékhez képest. Mivel rendszerint gyors felszívódású laktózmentes fehérjét tartalmaznak, ezért reggel, felkelés után, illetve közvetlen edzés után javasolt a fogyasztásuk.

 

Természetesen ez termékenként eltérő is lehet, így mindenképp olvasd el a felhasználási javaslatot.