Marha fehérje

Marhafehérje természetesen formában tartalmaz aminosavakat és  kreatint.

Ha már unod a tejsavó fehérjéket vagy csak valami újat szeretnél kipróbálni, akkor próbáld ki a marhafehérjét. 100% marhafehérjét tartalmazó termékek laktózmentesek, így akkor is jó választás lehet ha laktózintoleranciában szenvedsz. A marhafehérjét a szervezetünk nagyon magas arányban hasznosítja izomépítésre.

Miért hasznos a marhafehérje edzések során?

 

A marhafehérje egy speciális folyamat során előállított protein, melyből kivonásra kerül a szénhidrát, a zsír és a koleszterin. Hasznosságát elsősorban kreatin és arginin tartalmának köszönheti. 

 

A marha protein javítja a vérkeringést és a teljesítményt. Pozitív hatásai közé tartozik továbbá, hogy vasat, káliumot, cinket és magnéziumot tartalmaz. Gazdag B6 és B12 vitaminokban.  

 

A marhafehérje por azok számára is kiváló választás, akik laktóz- vagy glutén érzékenységben szenvednek, hiszen ők nem fogyaszthatnak bármilyen fehérjét. Tejcukrot egyáltalán nem tartalmaz, tejsavót és kazeint pedig csak olyan kis mértékben, ami nem káros számukra.  

 

Miben segít a marhafehérje? A marhafehérje por gyors felszívódású, magas fehérje tartalmának köszönhetően nagyban növeli teljesítményedet az edzés során. Emellett elősegíti szervezetedben a kollagén termelését is.

 

A marha protein fogyasztásának köszönhetően javulni fog a teljesítményed és edzéseidet intenzívebb ritmusban tudod lefolytatni.

 

A marhafehérje az összes aminosavat tartalmazza, amire szükséged van edzés során, és nélkülözhetetlen az izmok megfelelő építésében és védelmében. 

 

Mikor fogyasszuk a marhaproteint? 

 

A marhafehérjét a nap bármely szakaszában használhatjuk. Ha alkalmanként nem sikerül a táplálkozásunkra megfelelően odafigyelnünk, akkor naponta 1-2 adaggal is kiegészíthetjük étrendünket. 

 

A legideálisabb, ha reggel vagy edzés után fogyasztod el, hogy a lefáradt izomzatodat újra feltöltsd energiával.