Dia-Wellness Mogyorókrém 380g

Szénhidrát csökkentett Dia Wellness Mogyorókrém
Dia-Wellness Mogyorókrém 380g

Dia-Wellness Mogyorókrém csökkentett szénhidráttartalommal. Fogyaszd önmagában vagy használd süteménysütéshez.

Bővebben
Részletek

Kiszerelés:

380g

Összetétel: 

növényi zsír (pálma), oligofruktóz (inulin), édesítőszerek: maltitol, szukralóz, mogyorópép 15 %, sovány kakaópor, tejfehérje, élelmi rost, aroma, emulgeálószer: lecitinek (szója)

Átlagos tápérték:

  100 g
Energia érték 2105 kJ (501 kcal)
Összes zsír 42,7 g
  ebből telített zsírsav 11,5 g
Szénhidrát 25,5 g
  ebből cukor 3,1 g
Rost 19,1 g
Fehérje 2,9 g
0,07 g

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Dia-Wellness
Cikkszám
DW-09553
Hasonló termékek