• Ingyenes Szállítás! Kosárértéktől függetlenül 2024.05.31 péntek 13:00-ig!

Tesztoszteron és hormonszint optimalizáló

Tesztoszteron fokozó termékek. Fokozd a tested tesztoszteron termelését!

 Az alábbi TST fokozók segítségével fokozhatod a szervezeted tesztoszteron szintjét vagy optimalizálhatod a hormonszinted. A tesztoszteron szinted az egész testedre kihat, az anyagcserétől kezdve az izmok megtartásáig. Ajánljuk ezeket a tesztoszteron fokozókat azoknak, akiknek alacsony a tesztoszteron szinje, ha felpörgetnéd a szexuális aktivitásod, illetve férfi sportolóknak, testépítőknek. Ezek a táplálék-kiegészítők segíthetnek az izomnövekedésben, zsírégetésben és plusz energiával is elláthatnak.

 

Mi az a tesztoszteron? 

A tesztoszteron az egyik - ha nem a legfontosabb - férfi nemi hormon. A kor előrehaladtával sajnos egyre inkább csökken, így előbb-utóbb szükséges lehet a pótlására. 

 

A férfiak esetében legnagyobb mennyiségben a herékben termelődik, azonban az agyalapi mirigy is előállítja. Kevesen tudják, de minimális mennyiségű tesztoszteronra a nőknek is szüksége van, esetükben a petefészekben és a mellékvesékben termelődik.

 

Nagyfokú szerepet játszik az energia-háztartásban, a nemi vágy kialakulásában, illetve a koncentrációban és az edzés során is nagy segítség lehet - legfőképp értágító hatása miatt.

Honnét tudhatjuk, hogy alacsony a tesztoszteron szinted?

Ahogyan azt írtuk, sajnos a kor előrehaladtával a férfi nemi hormon szintje egyre inkább csökken. A kutatások szerint 50 éves kor felett már feleannyi termelődik, mint az ember 20 éves korában. Ez pedig kihatással van mind a nemi vágyra, mind a figyelemre, és az sporttevékenységre is.

 

Azonban van néhány igencsak intő jel abban az esetben, ha alacsony a tesztoszteron szint.

 

Ezek a következők: 

  • kedvetlenség, gyengeség érzet, negatív gondolatok
  • gyakori fáradtságérzet
  • csökkent libidó, szexuális vágy
  • önbizalomvesztés
  • látványos, gyors izomcsökkenés
  • hízás
  • megnövekedő, ernyedt mell

 

Amennyiben tehát ezek közül többet is tapasztalsz magadon, érdemes megnézetni a hormon szinted, vagy kipróbálni a különböző tesztoszteron fokozókat.

Mire valók a tesztoszteron fokozók?

A tesztoszteron fokozók segítenek, hogy elérd az optimális szintet (ennek felső határa 850 ng/dl), és megszűnjenek a fent említett problémáid. A mesterségesen előállított TST fokozók (amelyek az izomépítésben is segítenek) mellett találhatsz természetes alternatívákat is, mint például a királydinnye kapszula, vagy a macagyökér.

 

Amennyiben vissza szeretnéd kapni a szexuális étvágyadat, az életerődet, és az önbizalmadat, próbáld ki a tesztoszteron fokozó készítményeket. Ezek természetes módon növelik a hormon szintjét, ráadásul biztonságosan.