ON L-Carnitine 500 TABS - 60 tabletta

ON L-Carnitine 500 TABS  - 60 tabletta l-karnitin tartalmú diétás termék
ON L-Carnitine 500 TABS - 60 tabletta

Az Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs tablettánként 500mg L-Carnitine „zsírégető” aminosavat tartalmaz extra kalcium és foszfor tartalommal.

Bővebben
Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
Részletek

 

Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs -
60 tabletta

 

 

Az Optimum Nutrition L-Carnitine 500 Tabs tablettánként 500mg L-karnitin „zsírégető” aminosavat tartalmaz extra kalcium és foszfor tartalommal.

Az emberi szervezetben természetesen is jelenlévő L-karnitin aminosav egyfajta „zsírszállító” funkciót lát el. Gyakorlatilag a zsíranyagcserét támogatja, azaz segít a szervezet energiaigényét a zsírraktárakból fedezni. Ez az aminosav viszont egyrészt csak korlátozottan termelődik a szervezetben, ráadásul a kor előrehaladtával, vagy helytelen táplálkozás esetén a termelés még tovább képes csökkenni.

A megoldás a karnitin aminosav extra bevitele, mely támogatja a csökkent kalóriabevitel mellett a zsírok bevonását az anyagcserébe. Ez több előnnyel is kecsegtet: egyrészt gyorsabb fogyást biztosít, másrészt ha sikerül bevonni a zsírokban tárolt energiát is az anyagcserébe, akkor a szervezet később fogy ki a tartalékokból, tehát kitolódik a fáradási küszöb. Ez főleg az elhúzódó, kardió jellegű edzéseknél és sportoknál jelentkezik: egy közép-, vagy hosszútávú futás, kerékpározás esetén azt fogod észrevenni, hogyha jelentős pulzusemelkedések nélkül (azaz kevésbé intervallikusan) sportolsz, akkor sokkal később fáradsz el az L-Karnitin használatával.

Ez egyben valamelyest izomvédő hatású is, mivel az izomzat működéséhez szükséges energiát a hosszabb távú, tápanyaghiányos időszakban nem az izomsejtek lebontásából (katabolizmus) fedezi, hanem nagyobb mértékben képes bevonni a zsírokban rejlő energiatartalékokat. Továbbá az edzés végén fogyasztott karnitin segíti a megterhelt izomszövetek regenerálódását.

Ez az aminosav továbbá jó hatással van a szívre, hiszen egyrészt segít feldolgozni a vérben keringő „rossz” zsírokat is, így csökkenti az érszűkületet okozó lerakódások lehetőségét, másrészt a szív a működéséhez szükséges energiaigényét  jelentős mértékben zsírokból fedezi, a karnitin pedig ugyebár a zsíranyagcserét támogatva hozzájárul az energiafolyamat fenntartásához.

Az Optimum ON L-Carnitine 500 Tabs rendkívül tiszta formában tartalmaz L-karnitin aminosavat, mindezt könnyen lenyelhető tablettás formában.


Kiszerelés:



    • 60 tabletta



 

Javasolt használat:



    • Napi adag: 1-2 kapszula

 

    • Fogyassza naponta kétszer, étkezés előtt.




Összetétel:


 


1 tabletta


Kalcium
(dikalcium- foszfát)


95 mg (10%*)


Foszfor
(dikalcium-foszfát)


70 mg (7%*)


L-karnitin
(L-karnitin-tartarát)


500 mg


* - Ajánlott napi százalékos érték

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Optimum Nutrition
Cikkszám
1031812-on-l-carnitine-500-tabs
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek