ON Lean Whey 465 g

ON Lean Whey 465 g fehérje
ON Lean Whey 465 g

Az Optimum Nutrition Lean Whey a fogyást támogató fehérjekészítmény magas tisztaságú fehérjével, gyakorlatilag jelentéktelen zsír és szénhidrát tartalommal. Hozzáadott zsíranyagcserét fokozó hatóanyagokat tartalmaz: CLA, L-Carnitine és zöld tea kivonat.

Bővebben
Részletek


 

Optimum Nutrition Lean Whey - 465g

 

 

Az Optimum Nutrition Lean Whey a fogyást támogató fehérjekészítmény magas tisztaságú fehérjével, gyakorlatilag jelentéktelen zsír és szénhidrát tartalommal. Hozzáadott zsíranyagcserét fokozó hatóanyagokat tartalmaz: CLA, L-Carnitine és zöld tea kivonat.

Sportolóként már önmagában is fontos a magasabb fehérjetartalmú diéta, hiszen az izomzatot leginkább ez képes építeni és fenntartani. Azonban bizonyított, hogy fogyókúrás diétánál is célszerű inkább a fehérje irányába mozdulni, mivel lényegesen kevésbé hajlamos a zsírpárnákat „táplálni”, mint a zsírok, vagy általában a szénhidrát, illetve már az is biztosan sokaknak feltűnt, hogy egy minimális kalóriatartalmú fehérjeturmix mennyire sokáig képes csökkenteni, vagy akár teljesen csillapítani az étvágyat.

Az Optimum ON Lean Whey rendkívül tiszta fehérjét tartalmaz adagonként csupán 98 kalóriával – mindemellett csupán kb. 1g zsírt és 0,4g cukrot tartalmaz, de mégis finom, krémesen laktató turmix a végeredmény!

A hozzáadott extra konjugált linolsav (CLA), L-Carnitin és zöld tea kivonat még tovább képes fokozni a hatékonyságát, hiszen ha a makacs zsírpárnák eltüntetéséről van szó, akkor ezek a sokat bizonyított összetevők nagyszerű választásnak számítanak. A lényeg az, hogy ezek az összetevők leginkább akkor működnek hatékonyan, ha a szervezet az alacsonyabb kalóriabevitelt már eleve fehérjéből kapja meg (amiből nehezebb energiát kinyerni), de mozgás mellett a szervezet energiaigénye megnő, akkor ez a három összetevő a zsíranyagcsere felgyorsításával képes bevonni a zsírokat: magyarán a zsírpárnákból laknak jól a keményen dolgozó izmok!

A megnövelt fehérjebevitel egyben segít fejleszteni az izmokat, ami nélkül nehezebben valósítható meg a fogyás, hiszen a legtöbb kalóriát az izmok képesek „elégetni”, ezáltal ezek tudják a leggyorsabban felhasználni a zsírraktárakban felgyülemlett energiamennyiséget. Magyarán az izmoktól rettegő, de fogyni vágyó hölgyek éppen a saját csapdájukba esnek, amikor kevés mozgással és koplalással próbálnak meg jobb formát elérni.

Az Optimum ON Lean Whey tökéletes megoldás bárkinek, aki ténylegesen diétás fehérjeturmixot szeretne az étrendjébe illeszteni, hiszen az izmokat tápláló nagy tisztaságú fehérjét tartalmaz sokszor bizonyított, bevált „zsírégető” hatóanyagokkal.


Kiszerelés:



    • 465g



 

Íz:



    • Chocolate

 

    • Strawberry

 

    • Vanilla



 

Javasolt használat:



    • Ajánlott napi adag: 26g

 

    • Keverjünk el egy adagoló kanálnyi (26g) terméket 180-240ml hideg vízbe.

 

    • Addig keverjük, amíg a por teljesen feloldódik.

 

    • Lehetőleg edzés után vagy napközben fogyasszuk.

 

    • Ajánlott napi adag 26g.




Összetétel:

 


Csokoládé turmix íz


100 g


Adag - 26 g


Energia érték


1570 kJ / 375 kcal


408 kJ / 98 kcal


Zsír


4,6 g


1,2 g


ebből telített zsírsavak


1,4 g


0,4 g


Szénhidrát


5,6 g


1,4 g


ebből cukrok


2,3 g


0,6 g

Rost

1,6 g


0,4 g

Fehérje

77 g


20 g



0,723 g


0,188 g


Nátrium


289 mg


75 mg


Sáfrányolaj

1200 mg 312 mg

ebből CLA

900 mg 234 mg

Zöld tea kivonat

300 mg
78 mg

ebből polifenolok

120 mg 31 mg

L-karnitin

500 mg 130 mg

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Optimum Nutrition
Cikkszám
1046630-on-lw-465g
Hasonló termékek