ON 100% Casein Gold Standard 908 g

ON 100% Casein Gold Standard 908 g kazein fehérjepor
ON 100% Casein Gold Standard 908 g

Az Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard prémium kategóriás fehérje készítmény, mely akár 8 órán keresztül is képes aminosavakkal ellátni az izomzatot. 

Bővebben
Részletek

Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard

 


Az Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard prémium kategóriás fehérje készítmény, mely akár 8 órán keresztül is képes aminosavakkal ellátni az izomzatot.

A szervezet anabolikus, tehát izomépítő stádiumaiban tökéletesek a gyors felszívódású fehérje készítmények, mivel azokban az esetekben az a cél, hogy hirtelen árasszuk el aminosavakkal az izomzatot. Azonban vannak olyan időszakok, amikor lényegesebb a stabilitás, hiszen például az éjszakai órákban – nyilván étkezés nélkül - az izmok relatív hosszú ideig nem juthatnak aminosavakhoz. Pedig az egyik legértékesebb izomépítő stádium pont az éjszakai regeneráció, hiszen a kemény edzés által kiváltott izomépítő reflex éppen a pihenőidőszakban indul be. Ehhez pedig aminosavak is kellenek.

A szervezet egyébként is hajlamos az egyéb létfontosságú szervek (szív, agy stb.) aminosav 
szükségleteit, illetve az izmok energiaigényét (melynek jelentős hányadát az izmok az egyes aminosavak energiává alakításából nyerik) az éjszakai tápanyaghiányos időszakban az izmok lebontásából fedezni: ezt hívjuk katabolizmusnak, vagy ahogy sokan hívják – az izom kannibalizmusának.

Az ON 100%  Casein Gold Standard rendkívül hosszan (akár 8 órán keresztül is!) képes ellátni 
izomépítő aminosavakkal a szervezetet, így tökéletes az éjszakai regenerációs időszakban, illetve távolabbi étkezések között. Az Optimum Gold Standard ebben az esetben is nagyszerű oldódást és rendkívül kellemes ízeket biztosít!

Minden egyes adagja 24 gramm fehérjét és nulla hozzáadott cukrot tartalmaz. A fehérje tartalma 
természetesen gazdag BCAA és Glutamin aminosavakban, így adagonként 5.000mg BCAA-t és 5.000mg Glutamint biztosít!


Kiszerelés:



    • 908g (ízenként eltérhet)



 

Javasolt használat:



    • Keverjen el jól 32g (1 adagoló kanálnyi) terméket 300-360 ml hidegvízben.

 

    • Lehetőleg edzés után vagy napközben fogyassza. 

 

    • Ajánlott napi átlagos adag 32g.



 

Összetétel:

Vanília íz 100 g Adag (32 g)
Kalória 1496kJ / 357kcal 479kJ / 114kcal
Fehérje 76,2g 24,4g
Szénhidrát
ebből cukor
9,9g
5,2g
3,2g
1,7g
Zsír
ebből telített zsírsav
1,4g
0,5g
0,5g
0,2g
Rost 1,1g 0,4g
1,89g 0,605g
Nátrium 756mg 242mg
Kalcium 2200mg 704mg
Összetétel ízenként eltérhet!

 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Optimum Nutrition
Cikkszám
1054574-on-casein-gs-908
Hasonló termékek