ON CLA Softgels 90 gélkapszula

ON CLA Softgels 90 gélkapszula CLA fogyasztószer
ON CLA Softgels 90 gélkapszula

Az ON CLA gélkapszulánként 750mg CLA konjugált linolsavat tartalmaz, mely hozzájárul a zsírtartalékok mobilizálásához, illetve a sovány izomtömeg kialakításához.

Bővebben
Részletek

ON CLA Softgels 90 gélkapszula


Az ON CLA gélkapszulánként 750mg CLA konjugált linolsavat tartalmaz, mely hozzájárul a zsírtartalékok mobilizálásához, illetve a sovány izomtömeg kialakításához.

A CLA, azaz a konjugált linolsav egy növényi alapú, „jó” zsír, amely a zsíranyagcsere szabályzásával segít megszabadulni a felhalmozott zsírfeleslegtől. Ezt valójában kettős hatással éri el:



    • segít mobilizálni a zsírtartalékokat, azaz csökkenti a szervezet „zsírvisszatartási” reflexét.

 

    • hozzájárul ahhoz, hogy a felszabaduló zsírokat a szervezet energiává alakíthassa.




Ezt a hatást diétával és mozgással lehet elérni, így a CLA közreműködésével felszabadulnak a zsírban őrzött kalóriák, és az izomzat a fizikai munka, vagy szinte bármilyen sportolás révén fel is használja az így keletkezett extra energiát.

A zsírból történő energizálás folyamata a testépítőknek is jól jön a szálkásítási időszak alatt, mivel abban a tápanyaghiányos időszakban a szervezet hajlamos a katabolizmusra, azaz a szervezet egyes enzimek segítségével kivonja a számára szükséges aminosavakat az izmokból. A CLA az így jelentkező izombomlást is képes mérsékelni, mivel egyrészt szabályozza a bontó enzimek működését, másrészt segít a szervezetnek inkább a zsírból fedezni a szükséges energiamennyiséget, így szálkásítás alatt is nagyobb mennyiség marad meg a nehezen megszerzett izomtömegből.

Az Optimum Nutrition CLA továbbá bizonyítottan csökkentette a tumorképződést, valamint a II-es típusú cukorbetegségnél is alkalmazzák terápiás dózisokban, mivel az inzulinérzékenység fokozásával csökkenteni képes a vércukorszintet. Segítségével csökkenthető a vér koleszterinszintje, ezáltal kissebbé válik az érszűkületből eredő szív-, és érrendszeri megbetegedések kockázata.


Kiszerelés:



    • 90 gélkapszula



 

Javasolt használat:



    • 1 db lágyzselatin reggel, délután és este étkezéseknél sok folyadékkal fogysztva.

 

    • Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.



 

Összetevők:

 

Táplálkozás információ 1 lágy zselatin kapszula
Energia  10 kcal
Zsírból a kalória
 10 kcal
Teljes zsír 1 g (2%*)
CLA (Konjugált linolsav)
750 mg
*Százalékos napi értékek egy 2000 kalóriás étrendnél.

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Optimum Nutrition
Cikkszám
T-GL-ON-1066114
Hasonló termékek