Nutrend Creatine Compressed Caps 120 kapszula

Nutrend Creatine Compressed Caps - 120 kapszula kreatin kapszula sportolóknak
Nutrend Creatine Compressed Caps 120 kapszula

Nutrend Creatine Compressed Caps mikronizált kreatint tartalmaz DRcaps® kapszulás formában, amely  a megfelelőbb emésztési környezetben biztosítja a hatóanyagok felszabadulását.

Bővebben
Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
Részletek

DRcaps® kapszula, amely a megfelelőbb emésztési környezetben biztosítja a hatóanyagok felszabadulását.Nutrend Creatine Compressed Caps - 120 kapszula

 


Nutrend Creatine Compressed Caps mikronizált kreatint tartalmaz DRcaps® kapszulás formában, amely  a megfelelőbb emésztési környezetben biztosítja a hatóanyagok felszabadulását. Ezek a speciális kapszula ellenáll a gyomor savas környezetnek, ahol a megszokott körülmények között a a kreatin gyorsan lebomlik. A DRcaps® kapszula segíti az emésztőrendszerben történő  hatékony kreatin hasznosulást.

Kreatin-monohidrát A kreatin monohidrát egy rendkívül funkcionális, minőségi és 100% tiszta kreatin - Creapure®. A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsôként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelôs a foszfátcsoportok átadásáért, így az ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izomösszehúzódáshoz. A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevôdik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentôs izomtömeg- és erônövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelô szintje, a természetes termelôdés hiánya súlyos betegségeket okoz.

 

Főbb jellemzői:  • Maximális erő és teljesítmény növekedés

 

  • Hatékonyabb regenerálás

 

  • Maximális izomnövekedés

 

  • 1250 mg kreatin egy kapszulátban

 

  • Mikronizált forma

 

  • Speciális kapszula - DRCaps®
Kiszerelés:   • 120 kapszula
Javasolt használat:  • edzésnapokon: 3 kapszula azonnal edzés után.

 

  • Pihenőnapokon: 3 kapszula reggel éhgyomorra.

 

  • A terméket használja 4 héten keresztül, majd hagyjon legalább 4 - 6 hét szünetet!

 

  • A terméket szedje együtt szénhidrátokkal (pl. tömegnövelővel a jobb hasznosulás és hatékonyság érdekében).

 

  • Maximális napi adag: 3 kapszula.
Összetétel:


 


 


100 g


1 kapszula


2 kapszula


Kreatin monohidrát


86685 mg

1250 mg

3750 mg

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Nutrend
Cikkszám
creatine_compressed-caps-120-kapsz
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek