• Vásárolj egy Fittprotein Pyruvate 900mg CAPS -ot (csak 3290Ft) és a rendelésed INGYEN KISZÁLLÍTJUK. 2023.10.31-ig érvényes.

MuscleMeds Secret Sauce 1420 g

MuscleMeds Secret Sauce - 1420 g aminosav táplálékkiegészítő
MuscleMeds Secret Sauce 1420 g

A világ első BIOAKTÍV edzés utáni FORMULÁJA, mely  gyógyszerészeti tisztaságú BSA (Bovine Serum Albumin) Marha Szérum Albumin (vérplazmát) tartalmaz.

Bővebben
Részletek

 MuscleMeds Secret Sauce - 1420 g

 


BIOAKTÍV edzés utáni FORMULA!

MuscleMeds Secret Sauce a világ első BIOAKTÍV edzés utáni FORMULÁJA, mely  gyógyszerészeti tisztaságú BSA (Bovine Serum Albumin) Marha Szérum Albumin (vérplazmát) tartalmaz, mely növeli anabolikus tevékenység és segíti a gyors helyreállítást. Ez az egyszer minősített formula forradalmasítja az edzés utáni táplálkozást és a regenrációt.

BSA egy tudományosan dokumentált szarvasmarha vérplazma bioaktív peptidek tartalmaz, mely edzés közben értékes aminosavakká bomlik és már a terhelés alatt is óvja az izomtömegedet, edzés után pedig a szénhidrátbevitellel elérhető inzulincsúcs hatására szinte gyorsvonatként robog az izmaidba! Gyulladáscsökkentő, fokozott növekedés segítő és regenerációs hatással is rendelkezik.

Ez egy kiváló választás aktív emberek számára, mivel különösen magas biológiai értékű marhahús fehérjét tartalmaz, azaz csúcsminőségű szarvasmarha protein koncentrátumot. A marhahús izomépítő erejét magasabb aminosav szinttel adja, mint  az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás.

Bár a BSA anabolikus hatásának köszönhetően központi eleme a készítménynek, de ez az egyedülálló és fejlett edzés utáni termék számos más egyéb, klinikailag kutatott összetevőt tartalmaz.

A SECRET SAUCE fejlesztési folyamata során a MuscleMeds kutatói arra törekedtek, hogy olyan készítményt dolgozzanak ki, amely nemcsak a fehérjeszintézist stimulálja, hanem modulálja az inzulin anabolikus hatásait, és újratölti az izomglicogént és az ATP-t.

A SECRET SAUCE megduplázza a leucin BSA-t és további 5 g leucint adott hozzá így a BCAA 10:1:1 arányát tartalmazza. A BCAA - a leucin, az izoleucin és a valin - egyike a legelterjedtebb és leginkább támogatott kiegészítőknek a piacon. Segítik az izmok lebontását, miközben elősegítik a hatékony anabolikus hatást.  • L-lizin fontos szerepe játszik a kollagén képzésében, immunerősítő és vírusellenes hatása is igazolt.

 

  • L-leucin serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Nagymértékben fokozza a regenerációt, és az izomszövetet védi a katabolizmus ellen.

 

  • L-isoleucin egyszerre glükogén és ketogén aminosav. Hatással van a sérült szövetek gyógyulásában és felgyorsítja a regenerációt.
A SECRET SAUCE része egy Cre3™ kreatin komplex-et, amely kreatin-monohidrát, kreatin MagnaPower® és  kreatin-glukonát tartalmaz. Ez a 3 féle új generációs klinikai tisztaságú kreatin hihetetlen tempóban fejleszti az izomerőt és már sejtszinten növeli az izomzat méretét!

A SECRET SAUCE iSPIKE reaktív szénhidrátokkal és a BSA plazmakoncentrációjával látja el a szervezetet. Ez a dinamikus trió szintén elősegíti a BSA-ban a kulcsfontosságú tápanyagok, peptidek és növekedési faktorok felvételét. Minél gyorsabban kap szénhidrátot a szervezet, egy edzés után, annál jobb az inzulin taszítása és a glikogén feltöltése! A tápanyagrészecskék felszívódásának sebessége részben a felszíni területe függvénye. Minél nagyobb a felület, annál több emésztő enzimmolekula reagál vele egyszerre. A MuscleMeds kutatói csökkentették a szénhidrát részecskék átlagos méretét a iSPIKE technológia segítségével, miközben emelték a teljes részecskék számát, ezáltal jelentősen megnövelték a reaktív felületet és gyorsabban felszívódást.

Kiszerelés:  • 1420g
Ízek:  • Fruit Punch

 

  • Orange 

 

 

 

Javasolt használat:  • Napi maximum adag: 70,5g

 

  • Keverjünk el egy adag 70,5g (két adagolókanál) 300-350 ml vízbe.  

 

  • Fogyasszuk közvetlenül edzés után. 

 

Összetétel:

 

 

 


70,5 g (DV%)


Kalória

220

Teljes szénhidrát

50 g (17%)

  ebből cukor


Fehérje

4 g (8%)

Króm (Chromium 454® Bio-Organic Yeast Mátrixként)

200 mcg (167%)

Nátrium

104 mg (4%)

SECRET SAUCE Bioactive
Muscle Growth and Recovery Activator

70.000 mg

  Az iSPIKE technológia
  [inzulin felszabadulású reaktív szénhidrátrendszer
  (mikroszemcsés maltodextrin,
  mikroszemcsés viaszos kukorica,
  amiláz és glükoamiláz),
  inzulinjel-amplifikáló rendszer
  (Agaricus blazei, D-pinitol,
  4-hidroxi-izoleucin,
  szabadalmaztatott Chromium 454® )]


Pharmaceutical Grade Bioactive BSA

2,6 mg (13%)

  (Szarvasmarha vérplazmából származó
  marhaszérum albumin-koncentrátum)


Highly Anabolic and Insulinotropic
Amino Complex

2 mg (100%)

  [10: 1: 1 BCAA komplex
  (L-leucin, L-izoleucin, L-valin),
  glicin, L-fenil-alanin]


Power-AMP Cre3 Creatine Complex


  [Kreatin-monohidrát,
  Creatine Magnapower®
  (magnézium-kreatin-kelát formájában)
  és kreatin-glükonát]


* A százalékos napi érték, melynek alapja egy 2000 kalóriás étrend.


† Napi érték nincs meghatározva.

 


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 60 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.
Árukereső.hu

Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére, az emberi szervezet működési zavarainak helyreállítására. A leírások tájékoztató jellegűek, amelyek nem állítják, vagy sugallják, hogy az étrend-kiegészítők a betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak, vagy ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Aktuális Akciók C-vitamin Kuponok Csomagban olcsóbb

Adatok
Gyártó
Musclemeds
Cikkszám
mm-secret-sauce-1420g
Tömeg
1,42 kg/db
Hasonló termékek