Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® 300 tabletta

Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® - 300 tabletta komplex aminosav készítmény
Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® 300 tabletta

Az Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® a legújabb lazac fehérje alapú aminosavak készítmény diétához, mely nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális aminosavakat (EAA), beleértve a BCAA amonokat is.

Bővebben
Részletek

Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® - 300 tabletta

 


Gold Salmon 12000 Mega Tabs® –Áttörés az aminosavak között

Az Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® a legújabb lazac fehérje alapú aminosavak készítmény diétához, mely nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális aminosavakat (EAA), beleértve a BCAA aminokat is. 3-szor magasabb L-arginin és 6-szor magasabb L-prolin tartalommal rendelkezik mint a savófehérjék.

A fizikailag aktív emberek sokkal nagyobb minőségi táplálék bevitellel rendelkeznek, mint azok, akik nem vesznek részt semmilyen fizikai tevékenységben. A megfelelő minőségi táplálék bevitellel problémáját az alacsony minőségű fehérjeforrások, különösen a növényi eredetű készítmények okozzák. Ismeretes, hogy a legértékesebb aminosav-összetételű és biológiai értékkel (BV) fehérjék állati eredetűek.

A Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs® csúcsminőségű Észak-Atlanti lazac fehérje hidrolizátum (SPH , Progo™), azonnal emészthető optimális profilú aminosav. Ez az egyedülálló aminosav termék sportolók számára a  korszerű táplálkozás kihagyhatatlan részévé válhat.


A Olimp Gold Salmon 12000 Mega Tabs®  termék legjelentősebb különbsége más aminosav termékekkel szemben, hogy tartalmaz egy rendkívül erősen hidrolizált az Észak-atlanti lazac fehérjét (Progo™), ami gyors felszívódású, diétához is ajánlott.

Hagyományosan az olyan termékek amelyek fehérje tartalma 10 kDA tömeg egység vagy annál több  allergiás reakciók okozhatnak. Tanulmányok azt mutatják, hogy a legtöbb Progo™ fehérjék  nem haladja meg a 6,4 kDa. Emiatt a hidrolizátum besorolása hipoallergén, így nagyon kicsi a kockázata, hogy bármilyen hiperaktivitást okozhat az immunrendszernek. A Progo™  fehérjéket jellemzi a gyors biológiai hozzáférhetőség miatt egyedülálló a hidrolízis foka. Biológiai hasznosulása a nitrogénes aminosavaknál magasabb, továbbá, nitrogén adszorpciós sokkal hatékonyabb és tartósabb, mint bármely más hasonló fehérjeforrásnak.

Az arginin tartalma fokozza a szervezet azon képességét, hogy „elégesse” az elraktározott testzsírt illetve a bevitt szénhidrátot, így biztosítja a színtiszta, zsírmentes izomzat fejlődését! Segít semlegesíteni a fehérjék bomlásakor keletkező vegyületeket, így „kitakarítja” az izomzatból a káros bomlástermékeket. Illetve a fokozott izommunka során keletkező savas melléktermékek is hatékonyabban távoznak a felgyorsult vérkeringéssel, így a „tisztább” izomzat még hatékonyabban képes regenerálódni, tehát jobban fejlődik és hamarabb lesz újra terhelhető!

L-Prolin tartalma a kollagén, tehát minden kötőszövetünk alapja, beleszámítva az egészséges porcokat és ínszalagokat. Mivel sportolni csak egészséges ínszalagokkal és ízületekkel tudunk, így a nagyobb megterhelést jelentő sportágakban ez is egy nélkülözhetetlen aminosav!

 


Kiszerelés:



    • 300 tabletta




Javasolt használat:



    • 1-2 adag naponta.

 

    • 1 adag (4 tabletta). Fogyassza étkezésekkor bő vízzel.

 

    • Ne lépje túl a javasolt napi adagot.




Összetevők:

 





Táplálkozás információ 4 tabletta 8 tabletta 100 g
Energia érték
104 kJ / 
25 kcal
209 kJ / 
50 kcal
1453 kJ / 
 348 kcal
Zsír 
   ebből telített zsírsavak
<0,1 g 
<0,1 g
<0,1 g 
<0,1 g
0,6 g 
0,6 g
Szénhidrátok
ebből cukor
<0,5 g 
<0,5 g
<0,5 g 
<0,5 g
<1 g="" span="" class="Apple-converted-space"> 
<1 g="" span="">
Rost 0 g 0 g 0 g
Fehérje 6 g 12 g 83 g
0,3 g 0,6 g 3,9 g



Aminosav
  
Amnosav: 5 351 mg 10 702 mg 74 318 mg
L-leucin (BCAA)
258 mg 516 mg 3582 mg
L-valin (BCAA) 176 mg <sp

 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Olimp
Cikkszám
olimp-gold-salmon-12000
Hasonló termékek