Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárolj legalább 1db Fittprotein Hyaluron 400-at (3890Ft) és a csomagodat a rendelés végösszegétől függetlenül országosan INGYEN KISZÁLLÍTJUK. Az ajánlat 2022.01.31-ig érvényes.

Információk | Ügyfélszolgálat: info@fittprotein.hu | +3670/358-7969 (mn. 9:00-14:00)

Vélemények a termékről

Vissza
Átlagos értékelés:
5
(1 vélemény)
Kaltenecker Antal
2021.12.02
Számomra fontos, hogy ne agresszív stimulánsok zaklassák és kényszerítsék, a szerveimet és az agyamat, a nagyobb és fokozottabb működésre, mert abból előbb-utóbb károsodás és betegség következik. Inkább azt választottam, hogy megpróbálom megadni a szerveimnek és az agyamnak a kiváló működéshez szükséges alapanyagokat és a mellétett sportteljesítmény úgyis megkívánja az intenzívebb működést, amihez az alapanyagok már készen állnak , ezért választottam ezt a terméket.
Előnyök:
Nagyon finom és szinte minden gyümölcsízű fehérje vagy aminosav termékkel keverhető. Finoman tálalja a nagyobb hormonszinthez a lehetőséget, alapanyagok formájában, de az edzéstöbblet az ami beindítja a folyamatot, nem pedig radikális hormonszint emelés.Ez a másik megközelítése a fejlődésnek.
Hátrányok:
Ha nem edz eleget az ember akkor ettől a terméktől nem várhat kiugró teljesítményt. Ez lehet hátrány, de ugyanakkor előny is, mert tudatosítja, hogy aki nem fektet eleget a tevékenységébe ne akarjon többet kivenni belőle, mint az agresszív hormonfokozók fogyasztói.
Vélemény írása a termékről
Vissza
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!