Natures Aid C-500 100 rágótabletta

Natures Aid C-500 100 rágótabletta
Natures Aid C-500 100 rágótabletta

A Natures Aid C-500 100 rágótabletta kiváló megoldás azok számára is, akiknek a nagy tabletta lenyelése nehézséget okoz. A termék cukormentes, egy tablettája 500 mg C-vitamint biztosít.

Bővebben
Szállítás díja :
már 890 Ft -tól
További adatok
4 899 Ft
Egységár: 49 Ft/tabletta
A vásárlás után járó pontok: 98 Ft
Részletek

A vegetáriánusok és vegánok által is fogyasztható készítmény acerolát, csipkebogyó-kivonatot és citrus bioflavonoidokat is tartalmaz. A rágótablettáknak friss, természetes narancs ízt adtak.

 

A C-vitamin hozzájárul a normális kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a csontozat, a porcok, a bőr, a fogak és a fogíny megfelelő állapotának, működésének fenntartásához.

 

Napi 200 mg C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és az E-vitamin redukált formájának regenerálásához is.

 

A C-vitamin fokozza a vas felszívódását, hozzájárul továbbá a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer és az immunrendszer normális működéséhez, a megfelelő lélektani folyamatokhoz.

Hatóanyag tartalom napi adagban, 1 tablettában: 500 mg C-vitamin, 12,5 mg csipkebogyó kivonat, amely egyenértékű 50 mg csipkebogyóval, 25 mg citrus bioflavonoidok, 10 mg acerola.

Összetevők: édesítőszer: szorbit; C-vitamin (mint nátrium aszkorbát, aszkorbinsav); csomósodásgátlók: szilícium-dioxid, magnézium-sztearát növényi forrásból; citrus bioflavonoidok; hidroxipropil-metil- cellulóz; csipkebogyó kivonat; maltodextrin; acerola; sztevia levél kivonat; természetes narancs íz (narancsolaj, módosított keményítő).

Napi ajánlott mennyiség: naponta 1-2 rágótabletta, rágva vagy lenyelve.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Terhesség, szoptatás és vényköteles gyógyszerek szedésekor kérdezze meg kezelőorvosát. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Tárolás: száraz, hűvös helyen.

 

A terméket vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

A termék mentes: mesterséges aromáktól és színezékektől, tejterméktől, laktóztól, gluténtól, búzától, élesztőtől, dióféléktől, sótól, szójától, keményítőtől és hozzáadott cukortól.

Kiszerelés: 100 db rágótabletta


 


A Fittprotein® webáruház az elmúlt 90 napban beérkezett valós vélemények alapján elnyerte a Megbízható Bolt minősítést.

Árukereső.hu


A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Oldalainkon található információk, leírások nem helyettesíthetik orvosok, szakemberek véleményét! A termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére valamint megelőzésére. 
A termékek leírásai a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!

Ha értend-kiegészítőt vásárol, ne felejtse el, hogy az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással. Terhesség, szoptatás alatt vagy, ha bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét mielőtt bármilyen étrend-kiegészítőt vásárolna. Fontos, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes étrendet! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Aktuális Akciók  Csomagban olcsóbb

 

Adatok
Gyártó
Natures Aid
Cikkszám
LZ-050
Csomagajánlatok
Vélemények

Legyél Te az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek