Fittprotein blog

Miért épp a Nutriversum?

Tomi
Tomi
2019.07.15 18:00
Miért épp a Nutriversum?

Ha éppen most kezded el a sportolást, testépítést, minden bizonnyal szeretnéd, ha az izmaid minél látványosabban, gyorsabban fejlődésnek indulnának. Ha most is épp a táplálékkiegészítők listáját pörgeted, szeretnénk egy kis segítséget nyújtani és prémium terméket ajánlani. Ez pedig nem más, mint a Nutriversum.

A cikkben bemutatjuk, milyen termékek közül választhatsz, és azt is, hogy ezek miben segítenek a hétköznapok során. De hagyjuk a felesleges szócséplést, vágjunk is bele!

Nutriversum whey pro

 

A Nutriversum új, Whey Pro formulája nem csupán egy kiváló fehérjeforrást, a tejsavót tartalmazza, hanem egy kiegészítő, úgynevezett NZyme System formulát is. Ennek lényege, hogy segíti az emésztést, ezáltal a fehérje sokkal jobban hasznosul a szervezetben.

Egy adag mintegy 23 gramm gyors felszívódás fehérjét tartalmaz. Mindamellett pedig, hogy kiváló ár-érték aránnyal bír, a termékpaletta is rendkívül széles, hiszen mintegy 17 féle íz közül választhatsz, így biztosan te is megtalálod a neked megfelelő ízvilágot.

(Vásárlóink visszajelzései alapján ezek mellékízmentesek, így bátran ajánljuk azoknak is, akiknek emiatt kétségei támadnának a terméket illetően.)

És hogy miben segít a Nutriversum fehérje?

 

Ajánljuk abban az esetben, ha még csak most kezded a sportolást, vagy épp ellenkezőleg - már aktívan mozogsz és emiatt extra mértékű fehérje bevitelre van szükséged. Ezen kívül kitűnő választás a tömegnöveléshez is, ha kiegészíted valamely szénhidrát formulával. (Hogy melyik a számodra ideális tömegnövelő, arról az előző cikkünkben bővebben olvashatsz.)

Hogyan fogyaszd a whey pro-t?

 

Ajánlatos edzés után 20 percen belül fogyasztani, mindezek mellett pedig a reggelihez is kiváló napindító. Az arra érzékenyek azonban fokozott elővigyázatossággal fogyasszák, ez a termék ugyanis tejsavóból készül és nyomokban szóját, tojást és mogyorót tartalmazhat.

Éppen ezért nekik inkább a növényi eredetű a VEGAN pea&rice protein komplexet javasoljuk.

Ha laktóz intoleranciában szenvedsz és mégis az állati eredetű fehérjét részesítenél előnybe, akkor számodra a latóz-, glutén és cukormentes Pure Hydro PRO a megfelelő választás.

Tesztoszteron TST fokozó

 

A tesztoszteron hormon fontosságáról már korábban is írtunk, azonban dióhéjban annyit mindenképp érdemes megemlíteni, hogy kiemelten fontos mind a rendszeres nemi élet, mind a libidó és az izmok fejlődésének szempontjából.

Természetes formában leginkább királydinnye tartalmazza a hormon előállításához szükséges vitaminokat és nyomelemeket, épp ezért a DARK Tribulus Terrestris mintegy 2000 milligramm királydinnye kivonatot tartalmaz. Ebből mintegy 800 milligramm tartalma szaponint, amely kiválóan segíti a vérképződést.

A tesztoszteronról mindemellett érdemes tudni, hogy 25 éves kor felett csökken a termelése, így az izomépítés során elkerülhetetlen a pótlása.

Miben segít?

 

Mint említettük a TST fokozó a vérerek tágítása által leginkább szexuális élet stabilizálásban, a libidó növekedésében és a fáradékonyság csökkentésében segít. Ezáltal nem csupán az ágyban teljesíthetsz majd jobban, de az edzéseken és a sportban is.

Hogyan fogyaszd a Nutriversum TST fokozóját?

 

Főétkezés előtt vegyél be egy tablettát, illetve egy másodikat a nap másik, tetszőleges időpontjában. 3 hónap szedés után azonban a regeneráció miatt érdemes 2 hét szünetet is tartani.

Őrizd meg az egészséged a Nutriversum vitaminokkal!

 

Az edzések, és úgy általában a hétköznapi élet során nem csak a megfelelő fehérje- és hormonbevitelre, de a vitaminok, ásványi anyagok pótlására is ügyelned kell. Ehhez a legjobb, ha egyetlen kapszula formájában veszed magadhoz a tested normál működéséhez szükséges vitaminokat.

A rengeteg mozgással együtt ráadásul sok magnézium ürül ki a szervezetből, így elengedhetetlen, hogy ezt megfelelően pótold. A Nutriversum saját márkás, Magnézium+B6 organikus vitamin kombója segít az ásványi anyag pótlásában, ezáltal a stressz- és a vérnyomás csökkentésében is.

Miért pont a Nutriversum?

 

Végül el is érkeztünk a központi kérdéshez, mégpedig ahhoz, hogy miért érdemes épp a Nutriversum termékeit választanod.

Mindamellett, hogy kiváló minőségű termékekről van szó, az áruk is igazán baráti a többi, agyonbrandigelt termékhez képest.

Hol itt az átverés? - kérdezhetnéd teljes jogosan.

A titok azonban az, hogy a Nutrivisum csapata nem költ feleslegesen a marketingre, illetve nem építi be az árba a franchise-díjakat sem. Ezáltal meg tudja tartani a baráti árképzését, amely igazán pénztárcabarátnak mondható.